Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

AK Parti Gençlik Kolları, Şenpınar’ın doğum gününü kutladı 

AK Parti Gençlik Kolları, 2023 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak olan Sıla Şenpınar’ı doğum günü sürprizi yaptı. AK Parti MKYK Üyesi Metin Bulut’un da katılımıyla gerçekleştirilen doğum gününün ardından Milletvekili Bulut ve başkan Kürüm, öğrenci yurdunda gençlerle bir araya geldi. 

Elazığlı çiftçiler Adana TAYEM’de 

Elazığ’dan 20 çiftçi Etkin ve Verimli Sulama Sistemleri konulu eğitimi almak için Adana’ya gitti. 

ETSO Olağan meclis toplantısı gerçekleşti 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nda Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Sedat Karataş başkanlığında gerçekleşti. 

Elazığ’da trafiğe kayıtlı araç sayısı kaç oldu? 

TÜİK Kasım 2022 illerde trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıt verilerini paylaştı. Elazığ’da Kasım ayı ölçeğinde kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı 140 bin 555 oldu. 

Erman, merak edilen konularla ilgili açıklamalarda bulundu 

Elazığ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Sıtkı Erman, EYT başta olmak üzere merak edilen konularla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan'dan TOGG açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde düzenlenen "İlk Oyum AK Parti'ye İlk Oyum Erdoğan'a Programı"nda gençlerle bir araya geldi. Türkiye'nin merakla beklenen yerli otomobili TOGG ile ilgili müjdeyi duyuran Erdoğan, "Türk sanayisinin gurur vesilesi olan Togg'un üretimi, şu anda devam ediyor. İnşallah, birkaç ay sonra Togg'un oltu siyahını yollarımızda görmeye başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Başkan Doğan, güven tazeledi 

Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyonu 2. olağan genel kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen genel kurulda mevcut Başkan Veysel Doğan güven tazeledi. 

Meteorolojiden uyarı!

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ ve bölge 3 şehir için karla karışık yağmur yağışı uyarısında bulundu. 

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan Elazığ’da 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Elazığ’a geldi. Genel Başkan Erbakan vatandaşlarla bir araya geldi. 

İstanbul’da Elazığlılar hasret giderdi 

Sancaktepe belediyesi tarafından düzenlenen ELFED’in destek verdiği “Elazığlı Hemşehrilerimizle Buluşuyoruz” etkinliğinde İstanbul’da yaşayan Elazığlılar bir araya geldi. Bin 200’den fazla Elazığlıyı bir araya getiren etkinlik tam not aldı.   

YRP Genel Başkan Vekili Günbey: Garibanların âh'ı inletiyor arşı!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili 54. Hükümet Devlet Bakanı Prof. Dr. Sacit Günbey, gündeme dair açıklamalara bulundu. 

Hukukçulara eğitim semineri verildi 

Türkiye Barolar Birliği ve Elazığ Barosu tarafından hukukçulara eğitim semineri verildi. Meslek tecrübelerinin paylaşıldığı seminerde Mal Rejimi Tasfiyesi anlatıldı. 

Başkan Şerifoğulları, belediye çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, devam eden belediye çalışmalarını yerinde görmek üzere bir dizi incelemelerde bulundu. Başkan Şerifoğulları’na belediye başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri de eşlik etti.

Orman Genel Müdürlüğü Elazığ’da personel alacak

Orman Genel Müdürlüğü Elazığ’da 3 sözleşmeli Orman Mühendisi alımı yapacak. Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında istihdam etmek üzere 249 sözleşmeli Orman Mühendisi alımı yapacak.

Başkan Septioğlu’ndan konaklama tesisi temsilcilerine oy çağrısı

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın 25 Aralık’ta Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Seçimi yapılacak. Elazığ Kent Konseyi Başkanı Av. Rüstem Kadri Septioğlu Elazığ ve çevre illerdeki konaklama tesisi temsilcilerinden oylarını kullanmalarını istedi.

Vali Toraman, Keban’da muhtarlarla bir araya geldi 

Elazığ Valisi Ömer Toraman, Keban ilçesinde incelemelerde bulundu. Vali Toraman, Kaymakamlığa yaptığı ziyarette bir süre önce göreve başlayan Kaymakam Yasin Ardıç'a yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. 

Toplam 1353 haber.