Yaşam

Yaşam Haberleri

Vali Hatipoğlu: KKTC’nin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nı kutluyorum

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Kıbrıs Barış Harekatının 50’nci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Elazığ Belediyesi’nden aşure ikramı

Elazığ Belediyesi tarafından vatandaşlara aşure ikramı yapıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen Aşure Günü etkinliğine çok sayıda vatandaş katıldı. 

Elazığ Belediyesi’nden ruh sağlığı motivasyon şöleni

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde ruh sağlığı hizmeti alan hastalar, Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği “Ruh Sağlığı Motivasyon Şöleni” ile unutulmaz bir gün geçirdi.

Gazze Direniş Platformu’nun nöbeti sürüyor

Gazze Direniş Platformu öncülüğünde Beşir Derneği ve Birlik Vakfı Gazze için destek çalışması gerçekleştirecek.

AFAD’dan konutların anahtar teslim süreciyle ilgili açıklama

AFAD, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Elazığ’da kurası çekilen 3093 konuttan hak sahibi olan vatandaşların Yemişlik 1. Etap ve Yemişlik 2. Etapta bulunan AFAD ofislerinden anahtarlarını teslim alabileceklerini duyurdu.

Fecir Derneği, Gazze’de aşure dağıttı

Fecir Eğitim Derneği, Gazze’de Muharrem Ayı münasebetiyle aşure dağıttı.

Kent Konseyi seçimleri yenilenecek

Kent Konseyi olağan seçimleri yeniden yapılacak. Seçimler 31 Temmuz Çarşamba Günü gerçekleştirilecek.

Elazığ Tanıtım ve Alışveriş Günleri devam ediyor

11 Temmuz’da ziyaretçilerine kapılarını açan Elazığ Tanıtım ve Alışveriş Günleri, Valilik meydanında devam ediyor. gündüzleri alışverişlerini yapan ziyaretçiler akşamları ise Elazığlı sanatçıların sahne aldığı konserlerde doyasıya eğleniyor.

Otobüs Terminali’ne 7/24 otobüs seferleri düzenlenecek

Vatandaşların daha kaliteli ve konforlu ulaşım hizmeti alabilmeleri adına Elazığ Belediyesi tarafından Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali güzergahına, 15 Temmuz Pazartesi gününden itibaren EŞTİ (75) seferleri başlatılacak.

CHP heyetinden grevde olan işçilere destek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz ve beraberindeki heyet, Eti Krom A.Ş'ye ait maden sahalarında 14 gün önce haklarının iyileştirilmesi talebiyle iş bırakma eylemi başlatan işçilere destek ziyaretinde bulundu.

Japon konuklar Harput’a hayran kaldı

Elazığ’ın geleneksel ipek iğne oyasına merak salan ve Elazığ’a gelen Ikumi Nonaka, Mika Tokisugi, Riko Tokoro, Naomi Shiratori ve Junko Orihara isimli Japon kadınlar, kadim medeniyetler merkezi Harput’ta unutulmaz bir gün geçirdi. Elazığ Belediyesi’nin Harput’ta gerçekleştirdiği çalışmalara hayran kalan Japon kadınlar, Harput musikisinin en güzel örneklerinin seslendirildiği Kürsübaşı programını ilgi ile izledi.

Şerifoğulları, Elazığ’a Doğu Parkı kazandıracak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Sanayi Mahallesi’nde bulunan eski şehirler arası otobüs terminalinin yer aldığı alanda hayata geçirilecek ve bölgeye değer kazandıracak olan Doğu Park alanında incelemelerde bulundu.

Elazığ Ticaret Borsası YİK toplantısı gerçekleştirildi

Elazığ Ticaret Borsası Yüksek İstişare Kurulu Toplantısı yapıldı.

Başkan Şerifoğulları, incelemelerine devam ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar, Sarayatik ve Çarşı Mahalleleri başta olmak üzere çevre mahallelerin de yararlanacağı ve bölgeye nefes olan Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Şavak Der’in Ankara temasları

Şavak Der Başkanı ve yönetim kurulu Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

YENİ MAHALLE VE ZAFRAN MAHALLESİ’NDE YILLARDIR DEVAM EDEN SORUNU, BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

“Her mahalleye eşit ve adil hizmet.” anlayışıyla sürdürdüğü eser ve gönül belediyeciliğinin yanı sıra insanı merkeze alan çözüm odaklı çalışmalarına ara vermeden devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yıllardır devam eden Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nin imar ve şuyulandırma sorununu çözüme kavuşturdu.

Motofest ve kamp etkinlikleri sona erdi

Elazığ Cip Mesire alanında gerçekleştirilen Motofest ve Kamp Etkinlikleri, kapanış programı ile sona erdi. Öte yandan etkinliğin son gününde sahne alan sanatçı Aygün Çam türküleri ile dinleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Bursa’da 24. peynirli ekmek festivali düzenlendi

Bursa Elazığ Kültür Ve Dayanışma Derneği, Bursa’da 24. peynirli ekmek festivali düzenledi. Bursa’da Elazığ kültürünü yaşatmak adına kurulan Bursa Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği Geleneksel olarak düzenlediği Peynirli Ekmek Festivali’nin bu yıl 24.sünü düzenledi.

Toplam 853 haber.