Ak Parti Haberleri

Ak Parti Haberleri

Keleş: Gezin atık su arıtma tesisi için ödenek sağlandı

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Hazar Gölü’nün doğu yakasında bulunan “Gezin Atık su Arıtma Tesisi” için ödenek sağlandığını duyurdu.

Keleş: Polis Meslek Eğitim Merkezi 2025 yılında hizmete başlayacaktır

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş 2021 yılında ihalesi yapılan Polis Meslek Eğitim Merkezi ile ilgili güncel bilgileri paylaştı. Milletvekili Erol Keleş Polis Meslek Eğitim Merkezi’nin fiziksel gerçekleşme oranının bugün itibariyle `’ları geçtiğini ifade ederek 2025 yılında tamamlanarak hizmet vermeye başlayacağını belirtti.

Maden’deki heyelan riski masaya yatırıldı

Elazığ Milletvekilleri Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı,Gürsel Erol ve Semih Işıkver, Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan ile bir araya geldi. toplantıda Maden İlçesi’ndeki heyelan riski masaya yatırıldı.

En düşük emekli maaşı belli oldu!

En düşük emekli maaşı 10 bin liradan 12 bin 500 liraya yükseltilecek. Ek emekli zammına ilişkin madde, vergi düzenlemesiyle birlikte Meclis'e sunulacak.

Milletvekili Keleş, ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, temaslarına devam ediyor.

Açıkkapı’dan, eylem yapan işçilere destek

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Elazığ’da bir maden firmasının greve giden işçileri ücretsiz izne çıkarması ve işçilere yönelik firma sahibinin tavırlarına tepki gösterirken, işçilerin yanında olmaya devam edeceklerini, firmanın yaptığı hatadan bir an önce dönmesi gerektiğini söyledi.

Emekliler, kritik zirveden çıkacak kararları bekliyor

En düşük emekli aylığının artırılması kapsamında yapılacak çalışma için Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve AK Parti Grup Başkanvekili Abdullah Güler, bugün Beştepe'de saat 15.30'da bir araya gelecek.

Milletvekili Keleş, Maden’de temaslarda bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Maden ilçesi programı kapsamında Gezin ve çevre köylerin muhtarları ve vatandaşları ile bir araya geldi.

Milletvekili Keleş, Bakan Güler ile bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’le bir araya gelerek, Elazığ’da devam eden Savunma Sanayi konularını istişare etti.

Açıkkapı, Tarım ve orman alanındaki destekleri açıkladı

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ejder Açıkkapı, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Elazığ'a yönelik Tarım ve Orman alanındaki desteklerle ilgili konuştu. Milletvekili Açıkkapı Elazığ’a yapılan destekleri ve tutarlarını listeledi. Açıkkapı ayrıca ana hedeflerinin Elazığ'ın tarımsal üretim kapasitesini arttırmak olduğunu söyledi. 

Şehrin kadınları buluşması istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver başkanlığında Şehrin Kadınları Buluşması İstişare ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

AK PARTİ ELAZIĞ’DA TEK BÜYÜK BELDESİNİ YALNIZ BIRAKTI

Ak Parti’nin Elazığ’da kazandığı tek büyük belde olan Yurtbaşı için Ak Parti Milletvekilleri ve İl Başkanı ile yöneticilerin hangi desteği verdiği vatandaşlar tarafından merak ediliyor…

Milletvekili Açıkkapı’dan yatırımcılara Elazığ çağrısı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündemdeki meselelere değinirken, yatırımcılara ise “Elazığ” çağrısında bulundu.

Keleş, Elazığ için hazırlanan projeleri Bakan Ersoy’a iletti

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti.

AK Parti'den asgari ücrete ara zam açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'dan milyonların beklediği asgari ücret açıklaması geldi. Hamza Dağ, asgari ücrette ek olarak artış olmasının gündemde bulunmadığını belirterek "Böyle bir çalışma yok" dedi.

AK Parti'de kritik MYK! 5 il başkanı değişiyor

Seçimler sonrası AK Parti için kritik günlerden biri geldi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplanıyor. Toplantının ana gündemi 'değişim' talebi... Asgari ücretlilerin merakla beklediği temmuz zammı da masadaki konulardan...

Dost Meclisi’nin konuğu Milletvekili Keleş oldu

Müsiad Elazığ Şubesi tarafından gerçekleştirilen Dost Meclisi Toplantısının konuğu AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş oldu.

Nazırlı ve Işıkver’in girişimleriyle Maden’de yıkımlar durdu

Maden ilçesinde yüklenici firmanın hafriyatı nedeniyle doğal olmayan heyelan riski nedeniyle yaklaşık 500 ev ve işyerinin yıkım kararı Ak Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ve MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ziyaretleri ve konunun hassasiyetini paylaşmaları sonrasında yıkımlar durduruldu. Ayrıca Madenle ilgili çok geniş kapsamlı toplantı kararı alındı.

Erdoğan-Özel görüşmesi bugün olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesi bugün saat 16.00’da CHP Genel Merkezi'nde olacak.

AK Parti milletvekillerinden ortak açıklama: Derdimiz de, sevdamız da Elazığ!

Elazığ Maden ilçesi hakkında yaşanan gelişmeler üzerine MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’in çağrısına, AK Parti milletvekillerinden destek geldi. MHP Milletvekili Semih Işıkver'in, ilçede yaşanan sorunları görüşmek üzere tüm siyasi partileri bir araya gelmeye davet etmesinin ardından AK Parti milletvekilleri ortak bir açıklama yaptı.

Açıkkapı: Türkiye Cumhuriyeti'nin demir yumruğunu herkes görmüş olacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı basın açıklamasında mayıs ayı dış ticaret rakamlarının kendilerini mutlu ettiğini ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, dış ticaret açığının yüzde 48 azaldığını söyledi.

Keleş: Dezavantajlı grupları desteklemeye devam edeceğiz

Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın Elazığ dezavantajlı gruplara yönelik yaptığı hizmetlerden dolayı Elazığlılar adına teşekkür etti.

Keleş: Palu ve Kovancılar içme suyu sorunu çözülüyor

Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Palu ve Kovancılar içme suyu Arıtma Tesisi’nin proje süreci tamamlandığını açıkladı.

Keleş: Yüzer GES Projesi ile yıllık 1 milyon 806 bin kilovatsaat enerji elde edilecek

TBMM’de söz alan AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Keban Baraj Gölü üzerinde kurulan Yüzer GES Projesi’nin önemine değinerek haziran ayında başlanacak elektrik üretimi ile yılda 1 milyon 806 bin kilovatsaat enerji elde edilmesi hedeflendiğini söyledi.

Açıkkapı: Bu soykırım karşısında sessiz kalanlar, bu suça ortak olmaktadır

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Filistin’deki katliamlara, Elazığspor’un 2. Lig’e yükselişine ve Milli Güvenlik Kurulu (MGK) kararlarına değindi.

Keleş, Ankara’ya giden Elazığlı öğrencilerle bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, Ankara’da düzenlenen Sergisi’ne katılan Elazığlı Öğrenciler ile bir araya geldi.

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi 2025 yatırım programına alındı

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof.Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ’da Yarı olimpik yüzme havuzu projesinin 2025 yatırım programına alındığını duyurdu.

Açıkkapı: 27 Mayıs 1960 darbesinde millet iradesi hiçe sayıldı

27 Mayıs Darbesinin yıldönümünde açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Artık vakit muasır medeniyetlerin üzerine çıkma vaktidir” dedi.

Açıkkapı, Mecliste Maden ile ilgili konuştu

Cumhuriyet Halk Partisi grubu tarafından meclise sunulan Maden İlçesindeki heyelan riskine ilişkin araştırma önergesi üzerine söz alan AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Maden kaderine terk edilemez, edilmeyecektir.

Açıkkapı: Elazığ’da 1392 firmaya destek sağlandı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Sivrice merkezli 24 Ocak 2020 depremlerinden bugüne kadar esnafa yönelik sağlanan kredi destekleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.