Başkan Doğan, güven tazeledi 

Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyonu 2. olağan genel kurulu yapıldı. Tek listeyle gidilen genel kurulda mevcut Başkan Veysel Doğan güven tazeledi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Doğu Anadolu Şehit Aileleri Federasyonu 2. Olağan genel kurulu yapıldı. Genel kurul Çanakkale, Van, Iğdır, Sivas, Tokat ve Elazığ federasyon üyelerinin katılımıyla gerçekleşirken, programa Ölümsüz Kahramanlar Şehit Aileleri Konfederasyon Genel Başkanı Ahmet Büyükburç da katıldı Tek listeyle gidilen Genel kurulda mevcut Başkan Veysel Doğan güven tazeledi. 

Başkan Doğan, “Biz bu yola çıktığımız zaman öyle bir insan vardı ki; Şehit Aileleri Derneği’mizin onursal başkanı ve konfederasyonumuzun onursal Başkanı Mehmet Nuri Öz beyefendi ile beraber bu yola çıktık. Allah’a şükürler olsun sonuna kadar da iyi bir şekilde götüreceğimize eminiz. Sizlerin de huzurunda bugün ki şehit ve gazi ailelerimize genel kurula katılan bütün ailelere, büyüklerime saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

BÜYÜKBURÇ: KURULAN DERNEKLERİMİZİN TEK ÇATI ALTINDA TOPLAMAK İSTİYORUZ 

Ölümsüz Kahramanlar Şehit Aileleri Konfederasyon Genel Başkanı Ahmet Büyükburç, “Bugün Elazığ’da Gakgoşlar diyarındayız. Gönül şunu ister başta vekillerimize sesleniyorum Elazığ’a bir şehit gazi evi istiyoruz. Bu konuyu projelendirip sayın valimize arz edeceğiz. Kurulan derneklerimizin tek çatı altında toplamak istiyoruz” şeklinde konuştu. 


Çanakkale Şehit Aileleri Dernek Başkanı Sebahat Korkmaz Demir, “Sizlerle olmaktan, sizin gibi bir ailemin olmasından gurur ve onur duyuyorum” dedi. 

Sivas Şehit Aileleri Dernek Başkanı Hakan Doğan, “Şehitlerimiz ölmez. Bu vatan bölünmez. Gerçekten güzel bir şey oldu. Tebrik ediyorum” diye ifade etti.

ÖZ: BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMEYE DAVET EDİYORUM 

Ölümsüz Kahramanlar Şehit Aileleri Konfederasyonu Onursal Başkanı Mehmet Nuri Öz’de, “Burada bir tek barınacak yeri Şehit ailelerine çok gören genel merkezimizi bize çok gören insanları burada bir kez daha düşünmeye davet ediyorum” şeklinde ifade etti.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN