Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

AK Parti başörtü teklifini Meclis'e sundu! 

AK Parti başörtüsü konusunda hazırladığı Anayasa değişikliği teklifini Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne sunuyor. Teklif, AK Parti, MHP ve BBP'li 336 milletvekilinin imzasıyla Meclis'e geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, AK Parti ve MHP'li kadın milletvekilleriyle birlikte teklifin içeriğini açıkladı...

Güneykent Mahallesi, semt pazarına kavuştu

Depremin ardından yapılan konutlarla birlikte Elâzığ’ın 41. Mahallesi olan Güneykent uzun bir sürenin ardından semt pazarına kavuştu. İlk pazarın kurulduğu Yemişlik 8.etap’ta vatandaşlar alışverişlerini yapma imkanı buldu.

Polat, vatandaşları karbonmonoksit zehirlenmelerine karşı uyardı

Ülkede bilgisizlik, yanlış kullanım ve ihmal yüzünden her yıl kış aylarında yüzlerce vatandaşın karbonmonoksit gazı ile hayatını kaybettiğini belirten İl Sağlık Müdürü Cahit Polat, “Karbonmonoksit ile meydana gelen zehirlenmelerde kısa süre içerisinde tıbbı müdahale yapılmazsa, zehirlenmeler ölümle sonuçlanabilir.

Benzine bir indirim daha! 

Dün (8 Aralık) benzine 2 lira 13 kuruş, motorine ise 1 lira 88 kuruş indirim gelmişti. Bu gece yarısı benzine bir indirim daha geliyor... İndirim bu gece yarısı pompaya yansıyacak. Motorine indirim var mı? İşte 9 Aralık güncel benzin ve motorin fiyatları...

Müftülükten İmam Hatip Lisesi’ne kütüphane 

İl Müftülüğü tarafından Elazığ İmam Hatip Lisesi’ne kazandırılan kütüphanenin açılışı yapıldı. 

Enfeksiyonlara karşı maske önerisi 

Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan hastalanan çocukların bulaşın aktif olduğu ilk 48-72 saatlik dönemde okula gönderilmemesi gerektiğini belirterek, "Okullar, öğrencilerine solunum yolu enfeksiyonlarının yoğun görüldüğü süreçlerde maske takmalarını önerebilir'' dedi. 

Whatsapp'ta ekran görüntüsü alma dönemi bitiyor 

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta mesajlar için ekran görüntüsü alma dönemi sona eriyor. Uygulama, tek gönderimlik mesaj özelliği getirecek ve yeni güncellemeyle birlikte bazı mesajların ekran görüntüsü alınmasına izin vermeme kararı aldı. 

3 Köyün konutlarının anahtar teslim tarihleri belli oldu

Cevizdere Köyünden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 08 Aralık 2022– 13 Ocak 2023’te Gölköy Köyünden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 09 Aralık 2022–16 Ocak 2023’te ve Bağlarca Köyünden hak sahibi olan afetzedelerin konutları 12 Aralık 2022– 18 Ocak 2023 tarihleri arasında teslim edilecek.

Milletvekili Demirbağ: Eli kanlı terör örgütleri olmasa, süper güç olurduk 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde AK Parti grubu adına konuşma yaptı.  Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bütçe görüşmeleri sürüyor. Görüşmelerde AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, AK Parti grubu adına açıklamalarda bulundu. Milletvekili Demirbağ; “Şayet ABD beslemesi FETÖ, PKK, PYD ve DAEŞ gibi eli kanlı terör örgütleri olmamış olsa, süper güçlerle yarışacak duruma gelirdik.” ifadesinde bulundu.

Akın: Köylülerin mera arazileri korunmalı 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, mera alanlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Elazığ Ticaret Borsası’ndan Karakoçan’daki öğrencilere yardım

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) destekleri ve Elazığ Ticaret Borsası'nın koordinesi ile Karakoçan’daki dar gelirli ailelerin çocukları için ayakkabı ve mont yardımında bulunuldu.

Milyonların beklediği haber! 

EYT ne zaman çıkacak? sorusu milyonlarca kişinin gündemini meşgul ederken düzenlemesinin kısa bir süre içerisinde Meclis'e gelmesi bekleniyor. EYT ile ilgili araştırmalar sürerken çalışan kişilerin emekli olması durumunda kıdem tazminatı nasıl olacak, emekli olanlar yeniden çalışabilecek mi? İşte milyonların merak ettiği detaylar...

Milletvekili Demirbağ OSB’deki üretim tesislerini gezdi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Hazır Beton üretim tesislerinde incelemelerde bulundu. 

Bakan Soylu açıkladı!

Aralarında Elazığ’ın da bulunduğu 50 ilde suç örgütlerine operasyon düzenlendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "18 organize suç çetesini kapsayan toplam 502 hedefe yönelik 'Silindir' kod adlı operasyona başlanmıştır. Şu ana kadar 400 şüpheli gözaltına alınmıştır." dedi. 

Gelir İdaresi Başkanlığı 71 personel alacak 

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), 71 sözleşmeli personel istihdam edecek. Sınavlar için başvurular 13-19 Aralık döneminde yapılabilecek. 

Toplam 1353 haber.