Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Araç sahipleri dikkat! 

Yılda iki kere ödenmesi gereken Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) ilk taksiti Ocak ayında ikincisi ise Temmuz'da ödeniyor. 

Yeni yıldan beklentiler

Acısıyla, tatlısıyla 2022 yılını geride bırakırken yeni yıla umut ve heyecanla giriyoruz. 24 Ocak 2020 yılında yaşadığımız büyük deprem ve sonrasında yaşadığımız pandemi süreciyle zorluklar içerisinde geçen iki koca yıl…

Başkan Şerifoğulları, gençlerle buluştu

İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları katılarak gençlerle bir araya geldi. 

Okul Cami Buluşmaları düzenlendi 

Şehit Hüseyin Göral İmam Hatip Ortaokulu çocuklara namaz ibadetinin önemini anlatmak ve namaz alışkanlığı kazandırmak amacıyla okul cami buluşması gerçekleştirdi. 

Tarih belli oldu! 5 aylık zam oranı yüzde 15,11

Milyonlarca memur ve emeklilere yapılacak zam oranları, 3 Ocak'ta açıklanacak 6 aylık enflasyon verisiyle belli olacak. Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş, "Refah payının daha yüksek belirlenmesi öngörülmektedir" dedi.

Fırat Üniversitesi’ne 49 akademik personel alınacak 

Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre Fırat Üniversitesi’ne 49 Akademik Personel alınacak. 

Elazığ Belediyesi’nden duyuru!

Elazığ Belediyesi Tahakkuk ve Abone Servisleri, 31 Aralık Cumartesi günü hizmet sunmaya devam edecektir.

Şerifoğulları’ndan Mekke’nin Fethi'nin yıl dönümü mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, mukaddes şehir Mekke’nin Fethi'nin 1392. yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Yeni yılınız kutlu olsun

Yeni yılınız kutlu olsun

Elazığ Belediyesi'nden Ahıska Türklerine psiko-sosyal destek

Elazığ Belediyesi, Rusya ile savaşın devam ettiği Ukrayna'dan Türkiye'ye gelen ve Elazığ'daki konteyner kentlere yerleştirilen Ahıska Türklerine psiko-sosyal desteklerini sürdürmeye devam ediyor.

Detay Dergisi 36’ncı sayısıyla okurlarıyla buluşuyor

Elazığ’ın en uzun soluklu dergisi Detay, 36’ıncı sayısıyla okurlarıyla buluşuyor. Derginin yeni sayısının kapağında Özlem Cizre Nuh Otobüs İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı Burak Nur yer aldı.

Muhtarlar, Güneykent Mahallesi’ndeki sorunları dinledi

Güneykent Mahalle sakinleri sorun ve talepleri için muhtarları mahallelerine davet etti. Davete belediye meclis üyeleri ve aday muhtarlarla icabet eden muhtarlar sorun ve talepleri dinledi. 

Vali Toraman: Kırsal kesimde katı atık toplama faaliyetini yaygınlaştırıyoruz 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ’da kırsal kesimde yapılan katı atık toplama faaliyetleri ile ilgili çalışmaları paylaştı. 

AGD’den Mekke’nin Fethi programına davet 

Anadolu Gençlik Derneği'nin her yıl farklı noktalarda tertiplediği, Mekke'nin Fethi programını bu yıl da büyük bir coşkuyla salonlarda kutlanacak. Program öncesi açıklamalarda bulunan Anadolu Gençlik Derneği Elazığ Şube Başkanı Yemliha Akyıldız, Elazığlıları programa beklediklerini söyledi. 

Metin Külünk, gençlerin sorularını cevaplandırdı 

Gençlik Söyleşisi programına katılmak üzere Elazığ’a gelen 26. Dönem AK Parti İstanbul Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Külünk, gündeme dair açıklamalarda bulundu. 

Zincir market yöneticilerine fiyat uyarısı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye'nin en fazla şubeye sahip 4 ulusal zincir marketin genel müdürüyle görüştü. Bakan Muş, asgari ücret zammı sonrası etiket fiyatlarıyla ilgili yöneticileri uyardı. Bakan Muş, "Piyasa düzenini ve işleyişini bozmaya dönük haksız fiyat artışlarına asla müsaade etmeyeceğiz" dedi. 

Toplam 1353 haber.