Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Emeklilere zam farkı ödemesi başladı 

Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların zam farkları ile, harp veya vazife malullerinin 2022 yılı ek ödemeleri bugün hesaplara yatırılmaya başlandı. 

İHH Yetim Biriminden öğrencilere karne şenliği sürprizi 

Elazığ İHH Yetim Birimi, karnelerini alan yetim çocuklara “Karne Şenliği” programı düzenledi. 

Bulut: Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü hizmet binası yenilendi 

AK Parti MKYK Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut Elazığ Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünün hizmet binası yapımıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Bulut, “2018 yılında temeli attığımız “Yeni Hizmet Binası” deprem ve pandemiye rağmen hızlıca tamamladık. Hizmet binasını bitirdik ve hizmete aldık” dedi. 

EFT ve havale ücretlerinde artış

Bankaların, internet üzerinden 1000 TL’ye kadar EFT işlem ücreti, 1-1,14 liradan 1,05-2,67 TL aralığına yükseldi. Söz konusu rakam 50 bin lira ve üzeri işlemlerde ise 3,27 ile 16,37 TL arasında değişiklik gösterdi. 

Bakan Kurum açıkladı! Elazığ’da kaç konutun yapımı tamamlandı? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 24 Ocak Elazığ depreminin üçüncü yıl dönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum Elazığ’da 44 bin 441 konutun yapımının tamamlandığını açıkladı. 

Taner Er: Depremin yıl dönümünde yaşamını yitirenlere rahmet diliyoruz

Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er,  24 Ocak depreminin yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diledi. 

Başkan Sadak: Kur’an nuru söndürülemez

İsveç'te Türkiye'nin Stockholm Büyükelçiliği önünde Kur’an'ı Kerim yakılmasına ve eyleme izin verilmesine yönelik bir tepki de Elazığ Akıncılar Derneği Başkanı Tevfik Sadak’tan geldi.

Milletvekili Erol’dan Şampiyon Gizem Özer’e tebrik telefonu

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası final müsabakasında rakibini nakavt ederek şampiyon olan milli sporcu Gizem Özer’i arayarak tebriklerini iletti.

Kürsübaşı programının konuğu Prof. Dr. Çoban oldu 

Harput Der tarafından düzenlenen Kürsübaşı programları devam ediyor. Programın bu haftaki konuğu HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban oldu. 

MHP Elazığ Merkez İlçe Başkanlığında devir teslim töreni 

MHP Elazığ Merkez İlçe başkanlığında MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, merkez ilçe başkanlığı görevini Vahit Erkan’a devretti. 

Vali Toraman, Palu’da vatandaşlarla buluştu 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Palu İlçesi’ni ziyaret etti. İlçede incelemelerde bulunan Vali Toraman, kurumları da ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. 

Vali Toraman, Abdullahpaşa Mahallesi’nde yapılan çalışmaları açıkladı 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ depreminin ardından Abdullahpaşa Mahallesi’nde yapılan çalışmaları açıkladı. 

Aygün Çam güven tazeledi

Baskilliler derneğinin 7. Olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Gerçekleşen kongrede Aygün Çam tekrardan başkan seçildi. 

Meslek Lisesi Öğretmenleri ailelerle buluştu 

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Meslek Lisesi Öğretmenleri Aileleriyle Buluşuyor” etkinliği düzenlendi. 

TÜGVA'nın Kitap Kurdu Yarışması'nın lansmanı yapıldı 

TÜGVA Elazığ İl Temsilciği tarafından “Kitap Kurdu Yarışması” projesinin lansmanı yapıldı. Lasnman toplantısında öğrencilere kitaplar dağıtılarak kitap tanıtımı yapıldı. 

Motorine kallavi zam! 

Benzine gece yarısından itibaren 67 kuruşluk zam geldi. O zammın şoku atlatılmadan bir zam haberi daha geldi. Motorinin litresine bu gece yarısından itibaren geçerlik olmak üzere 1 lira 5 kuruş zam geldi. İşte 17 Ocak 2023 zamlı ve güncel akaryakıt fiyatları...

Toplam 1352 haber.