Erdoğan'dan TOGG açıklaması! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurum Atatürk Üniversitesi'nde düzenlenen 'İlk Oyum AK Parti'ye İlk Oyum Erdoğan'a Programı'nda gençlerle bir araya geldi. Türkiye'nin merakla beklenen yerli otomobili TOGG ile ilgili müjdeyi duyuran Erdoğan, 'Türk sanayisinin gurur vesilesi olan Togg'un üretimi, şu anda devam ediyor. İnşallah, birkaç ay sonra Togg'un oltu siyahını yollarımızda görmeye başlayacağız' ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Karadeniz'de keşfettiğimiz 540 milyar metreküplük doğal gazı da 2023'ün ilk çeyreğinde evlerimizde kullanacağız" dedi. Erdoğan, Erzurum Atatürk Üniversitesinde düzenlenen "İlk Oyum AK Parti'ye İlk Oyum Erdoğan'a Programı"nda gençlerle bir araya geldi.

Türkiye için hayal kuran, hayallerinin peşinden giden gençlere selam ve sevgilerini göndererek sözlerine başlayan Erdoğan, 1,5 yıl aradan sonra Erzurum'da bulunmaktan, Erzurumlu gençlerle kucaklaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti, açılışını yaptıkları eser ve hizmetlerin hayırlı olmasını diledi.

Aşkları, sevdaları, ahde vefaları için gençlere teşekkür eden Erdoğan, "Siz var ya siz... Dosta güven, düşmana korku salan bu muhabbetiniz için her birinize şükranlarımı sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış törenine resmi rakamlara göre 100 bin kişinin katıldığını ifade edince gençler, "Erzurum seninle gurur duyuyor" sloganı attı. Erdoğan da bunun üzerine şunları söyledi:

"Biz de sizlerle gurur duyuyoruz. İnşallah asıl gurur paylaşımını seçimin akşamı yapacağız. Gençler; Rabb'im birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Rabb'im ezelden ebede giden kardeşliğimizi kaim eylesin. Sizlerin şu heyecanını görüp duygulanmamak mümkün mü? Bir de diyorlar ki 'AK Parti'de gençlik yok.' Sizlerin şu dinamizmine şahit olup da gururlanmamak mümkün mü? Rabb'ime bana sizler gibi yol ve dava arkadaşları verdiği için bir kez daha hamd ediyorum. Gençlerimizle vakit geçirmenin, sizlerle hasbihal etmenin benim için her zaman yeri ayrı oldu. 40 seneyi aşan siyasi hayatım boyunca hep gençlerle yol yürüdüm. İlk günden beri sizlerin yol ve dava arkadaşlığını daima baş üstünde tuttum."

"Türkiye'yi 2053 vizyonuyla buluşturacak kuşaklar sizlersiniz"

Türkiye'nin ufku geniş zihni açık, pırıl pırıl gençleriyle daima iftihar ettiğini vurgulayan Erdoğan, ülkeyi karış karış dolaşırken özellikle gençlerle bir araya gelmeye önem verdiğinin altını çizdi. Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:"Birileri gençlere sürekli karamsarlık,

umutsuzluk aşılarken biz hiç ayrım yapmaksızın tüm gençlere, burada olduğu gibi umut olduk. Gençlerimizin duyguları üzerinden siyasi saltanatlarını devam ettirmeye çalışanlara inat, biz her alanda gençlerimizin önünü açtık. Muhalefet, toplanıp dağılmaktan başka hiçbir icraat yapmazken, biz ülkemizin dört bir yanındaki gençlerimize kulak verdik. Birileri FETÖ'cülerle benzin istasyonlarında hamburger yemek için 10 bin kilometre uzağa giderken, biz cağ kebabını yedik ve biz gittiğimiz şehirlerde kardeşlerimizin sofralarına misafir olduk."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN