Elazığ Belediyesi Haberleri

Elazığ Belediyesi Haberleri

Başkan Şerifoğulları: Bu iki eserimizi de Elazığ’ımıza kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz

Toplumun her kesimine spor yapabilme olanağı sağlamak amacıyla spor yatırımlarına yoğun bir şekilde devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geleceğin sporcularının da yetişebileceği donanıma sahip olacak şekilde inşa çalışmaları süren Spor ve Yaşam Kompleksi ve Spor Köyü’nde incelemelerde bulundu.

Yukarı Şehir Teleferik Projesi için hazırlıklar başladı

Elazığ Belediyesi tarafından hayata geçirilecek “Yukarı Şehir Teleferik Projesi” için çalışmalara start verildi.

Vatandaşlar, Elazığ ile ilgili eşyaları Kent Müzesi’ne bağışlayabilecek

Elazığ Belediyesi vatandaşlardan, şehrin değerlerini gelecek nesillere aktarılması amacıyla Elazığ’a kazandırılacak olan Kent Müzesi’nde sergilenmesi için, manevi değeri olan ürünleri bekliyor.

Elazığ Belediyesi’nden aşure ikramı

Elazığ Belediyesi tarafından vatandaşlara aşure ikramı yapıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen Aşure Günü etkinliğine çok sayıda vatandaş katıldı. 

Elazığ Belediyesi Harput’ta kürsübaşı programı düzenledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Müzeler Şehri Elazığ Projesi kapsamında şehre kazandırdığı Hoca Hasan Hamam Müzesi’ni ziyaret ederek tarihe tanıklık eden vatandaşlar, seyir terasının eşsiz manzarasında çaylarını yudumlarken, Elazığ Belediyesi Kürsübaşı ekibinin seslendirdiği eserlere eşlik etmenin ayrıcalığını yaşadı.

Elazığ Belediyesi, Harput’ta Kürsübaşı programı düzenleyecek

Elazığ Belediye Musiki Toplulukları bünyesinde faaliyet gösteren Kürsübaşı Ekibi, bu akşam saat 19.00’da Hoca Hasan Hamam Müzesi önünde en güzel eserlerini Elazığlılar için seslendirecek.

Elazığ Belediyesi’nden ruh sağlığı motivasyon şöleni

Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde ruh sağlığı hizmeti alan hastalar, Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği “Ruh Sağlığı Motivasyon Şöleni” ile unutulmaz bir gün geçirdi.

Elazığ Belediyesi aşure dağıtacak

Elazığ Belediyesi tarafından birlik ve beraberliği artıran, kaynaşmayı sağlayan aşure ikram etme geleneği bu yıl da sürdürülecek.

Otobüs Terminali’ne 7/24 otobüs seferleri düzenlenecek

Vatandaşların daha kaliteli ve konforlu ulaşım hizmeti alabilmeleri adına Elazığ Belediyesi tarafından Yeni Şehirler Arası Otobüs Terminali güzergahına, 15 Temmuz Pazartesi gününden itibaren EŞTİ (75) seferleri başlatılacak.

Japon konuklar Harput’a hayran kaldı

Elazığ’ın geleneksel ipek iğne oyasına merak salan ve Elazığ’a gelen Ikumi Nonaka, Mika Tokisugi, Riko Tokoro, Naomi Shiratori ve Junko Orihara isimli Japon kadınlar, kadim medeniyetler merkezi Harput’ta unutulmaz bir gün geçirdi. Elazığ Belediyesi’nin Harput’ta gerçekleştirdiği çalışmalara hayran kalan Japon kadınlar, Harput musikisinin en güzel örneklerinin seslendirildiği Kürsübaşı programını ilgi ile izledi.

Şerifoğulları, Elazığ’a Doğu Parkı kazandıracak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Sanayi Mahallesi’nde bulunan eski şehirler arası otobüs terminalinin yer aldığı alanda hayata geçirilecek ve bölgeye değer kazandıracak olan Doğu Park alanında incelemelerde bulundu.

KPSS son tekrar kampına yoğun katılım sağlandı

Elazığ Belediyesi’nin “Gelecek Sensin” projesi kapsamında düzenlediği KPSS Son Tekrar Kampı yoğun ilgi gördü. Uzman eğitimciler tarafından gerçekleştirilen kampa; Bingöl, Malatya ve Diyarbakır gibi çevre illerden de katılım sağlandı. Bir yıldır çalışmakta oldukları derslerin, tekrarını gerçekleştirmenin önemine değinen adaylar, destekleri için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti.

Şerifoğulları: Yeni bağlantı yolları ile şehrimizin ulaşımını rahatlatıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Yahya Kemal Beyatlı Caddesi’ni Alparslan Türkeş Bulvarı'na bağlayacak olan yeni bağlantı yolunun yapılacağı alanlarda incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi çalışanlarına iletişim ve beşeri ilişkiler semineri

Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye personeline yönelik, “İletişim ve Beşeri İlişkiler” konusunda eğitim ve bilgilendirme semineri düzenlendi.

Başkan Şerifoğulları, incelemelerine devam ediyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Akpınar, Sarayatik ve Çarşı Mahalleleri başta olmak üzere çevre mahallelerin de yararlanacağı ve bölgeye nefes olan Akpınar Mahallesi Yaşam Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi ücretsiz KPSS son tekrar kampı başladı

Alanında uzman eğitimciler tarafından gerçekleştirilen Elazığ Belediyesi Ücretsiz KPSS Son Tekrar Kampı başladı.

Vatandaşlar, e-devlet ve web-tapu üzerinden tapularının takibini yapabilecek

Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nin yıllardan beri çözüm bekleyen bölgelerinde imar ve şuyulandırma problemini Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın çözüme kavuşturmasının ardından vatandaşların tapu işlemi tamamlandı.

Başkan Şerifoğulları, saha çalışmalarını sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; planlanan, devam eden ve tamamlanan çalışmaları yerinde görmek ve gelinen aşamaya ilişkin bilgi almak üzere Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nde bir dizi incelemede bulundu.

YENİ MAHALLE VE ZAFRAN MAHALLESİ’NDE YILLARDIR DEVAM EDEN SORUNU, BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

“Her mahalleye eşit ve adil hizmet.” anlayışıyla sürdürdüğü eser ve gönül belediyeciliğinin yanı sıra insanı merkeze alan çözüm odaklı çalışmalarına ara vermeden devam eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yıllardır devam eden Yeni Mahalle ve Zafran Mahallesi’nin imar ve şuyulandırma sorununu çözüme kavuşturdu.

Şerifoğulları: Gizem Özer’in, Paris’ten madalya ile döneceğine inanıyoruz

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda ülkeyi ve Elazığ’ı temsil edecek olan Milli Boksör ve Elazığ Belediyespor Kulübü Sporcusu Gizem Özer’e, Paris yolculuğu öncesinde moral ziyaretinde bulundu.

Elazığ Belediyesi’nden ücretsiz satranç ve ney kursları

Elazığ Belediyesi, vatandaşların gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla çeşitli yaş gruplarında yaz kursları düzenlemeye devam ediyor.

Selmanoğlu ve Şatıroğlu ailelerinin acı günü

Önceki dönem Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu’nun kayınvalidesi, Elazığ Belediyesi önceki dönem özel kalem müdürlerinden Akın Şatıroğlu’nun Annesi Şüküfe Şatıroğlu vefat etti.

Elazığ Belediyesi Çalışanlarına Narko Rehber semineri verildi

Elazığ Belediyesi tarafından belediye personeline yönelik, uyuşturucu ile mücadele konulu “Narko Rehber” semineri düzenlendi.

Elazığ Belediyesi’nden su kesintisi duyurusu!

Elazığ Belediyesi 27 Haziran Perşembe günü 08:00 ile 17:00 saatleri arasında Ulukent ve Kırklar Mahallerinin bir bölümünde planlı su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Harput Hayme Ana Çarşısı düzenlenen törenle açıldı

Harput Hayme Ana Çarşısı açıldı. Çarşıda yıl boyunca kadınların ürettikleri el emeği ürünler Harput’u ziyarete gelecek olan ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Başkan Şahin Şerifoğulları’ndan Kurban Bayramı mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Kurban Bayramı vesilesiyle yayımladığı mesajında, “Hemşehrilerim başta olmak üzere aziz milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, insanlık için barış, huzur ve kardeşliğe vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Elazığ Belediyesi, kurban satış ve kesim noktasında hazırlıklarını tamamladı

Elazığ Belediyesi’nin tek satış ve kesim yeri olan kurban satış ve kesim noktasında, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hazırlıklar tamamlandı.

Elazığ Belediyesi’nden ücretsiz yaz spor kursları

Elazığ Belediyesi’nin, 6-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik 5 ayrı branşta gerçekleştireceği ücretsiz yaz spor okulları için kayıtlar, 20 Haziran Perşembe günü başlayacak.

Elazığ Belediyesi daimi işçi alımı, noter huzurunda gerçekleşti

Elazığ Belediyesi’nin daimi olarak istihdam edeceği toplam 35 erkek işçi, noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda belli oldu.

BBP Genel Başkanı Destici, Başkan Şerifoğulları’nı ziyaret etti

Bir dizi temasta bulunmak üzere Elazığ’a gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti.