Başkan Septioğlu'ndan konaklama tesisi temsilcilerine oy çağrısı

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 25 Aralık'ta Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Seçimi yapılacak. Elazığ Kent Konseyi Başkanı Av. Rüstem Kadri Septioğlu Elazığ ve çevre illerdeki konaklama tesisi temsilcilerinden oylarını kullanmalarını istedi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Türkiye’de yedi Bölgede 10 Yönetim Kurulu Üyesi seçimleri illerin tanıtımı ve Turizm alanında yapılacak çalışmaların önünün açılması adına büyük önem taşıyor.

Bu kapsamda Doğu Anadolu Bölgesinde 3 İl’de Sandık Kurulacak. Bu sandıklarda Konaklama Tesis sahiplerinin ve çalışanlarının oy kullanacakları bir seçim yapılacak.

Bölgedeki iller Elazığ Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde Kurulan sandıkta oylarını kullanacak.

Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Seçimlerinde Elazığ’da Konaklama Tesisi Sahibi olan Cuma Gülnar Aday oldu.

SEPTİOĞLU: “İLİMİZİN TANITILMASI ADINA ÖNEMLİ BİR KONU”

Elazığ Kent Konseyi Başkanı Av. Rüstem Kadri Septioğlu, yapılacak seçimi kentte kazanımları dolayısı ile önemsediklerini dile getirerek Elazığ ve çevre illerdeki Konaklama Tesisi temsilcilerine seslendi. Septioğlu, “Çok önemsediğimiz bir konu Kent Konseyi olarak gerek ilimizin tanıtılması gerekse turizm alanındaki hamleleri yapabilmek adına önemli bir konu. Bu nedenle ilimizde ve komşu illerde ki konaklama tesisi temsilcilerinin bu önemi fark ederek yarın sandık başına giderek inşallah da adayımızın seçilmesine katkı sağlarlar diye önemli gördüğümüz bu konuda basınımızı ve oy kullanacak kişileri bilgilendirmek adına bu açıklamayı yapma ihtiyacı hissettik” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN