Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Karahüseyinoğlu’ndan teşekkür

Elazığ Belediyesi ile ÖNDER İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘İmam Hatipliler Vefa Buluşması’ programı Yakup Kılıç Spor Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Programa Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ eski Milletvekili Tahir Şaşmaz, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum kuruluş müdürleri, STK başkanları, İmam Hatip emektar öğretmenleri, İmam Hatip öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yapılandırma ilk taksit ödemesinde son tarih 1 Kasım!

Elazığ Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 'Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair 7326 Sayılı Kanun' kapsamında vergi borcu yapılandırılmasından yararlanan vatandaşların ilk taksit ödeme süresinin 1 Kasım 2021 Pazartesi günü sona ereceği duyuruldu.

Vali Toraman’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Şehrin Donanımlı İlk Fuar ve Kongre Merkezi Çok Yakında Hizmette

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın kent vizyonuna hizmet edecek projeleri arasında yer alan "Fuar ve Kongre Merkezi" inşaatı büyük oranda tamamlandı. Bölgesinin en büyüğü olma özelliği ve modern yapısıyla şehre farklı bir cazibe kazandıracak büyük proje, çok yakında Elazığlıların ve komşu illerin hizmetine sunulacak.

Salih Satıcı ve Yönetiminden Galericiler Sitesi’ne Ziyaret

Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı ve yönetimi, Galericiler Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Çaydaçıra Mahallesi’ndeki 60 Konutun Kurası Çekildi 

Çaydaçıra Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 3+1 olan 142 konuttan 60 tanesi satışa sunuldu ve 18 – 22 Ekim tarihleri arasında alındı. 

Önder İl Başkanı Karahüseyinoğlu’ndan ‘Vefa Buluşması’ Programına Davet

Yeniden açılışının 70’inci yılı etkinlikleri kapsamında Elazığ Belediyesi ve ÖNDER işbirliğiyle İmam Hatipliler Vefa Buluşması programı 27 Ekim Çarşamba günü saat 18’de Yakup Kılıç Spor Salonu’nda düzenlenecek. 

Meteoroloji'den Zirai Don Uyarısı! 

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl çevreleri için zirai don uyarısında bulundu. 

Sporcularımız Milli Takım Seçmelerinde

25-26 Ekim tarihleri arasında Antalya Kemer'de gerçekleşecek Bocce Milli Takım Seçmeleri için Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Bocce Takımı sporcuları Antalya Kemer'de antrenmanlarına devam ediyor.

Toplam 1353 haber.