Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ Belediyesi çalışanlarına KBRN Farkındalık, Şüpheli Posta ve Yangın Eğitimi verildi

Elazığ Belediyesi; personelinin donanımlarını artırma, iş güvenliği ve çalışan sağlığının korunması noktasında verdiği hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları: Elazığ basınımızın tarihini Basın Müzemizde yaşatacağız

Elazığ'a kazandırdığı vizyon projeleriyle vatandaşların büyük takdirini toplayan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ilimize değer kazandırmaya ve şehri adeta yeniden inşa etmeye devam ediyor...

Tiryakioğlu’ndan, Marmara öğrencilerine özel imza günü

Özel Elazığ Marmara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi‘nin ev sahipliğiyle Nurettin Ardıçoğlu Kongre ve Kültür Merkezi’nde Marmara öğrencilerine özel bir imza günü gerçekleştirildi.

Bakan Özer'den beklenen açıklama! 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2023 yılı öğretmen atamalarıyla ilgili yapmış olduğu açıklamada "Bakanlık çalışmalarını yapar, alım yapılacağı zaman duyurulacak." dedi.

Bakan Bilgin'den flaş EYT açıklaması! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT konusunda çalışmalarının devam ettiğini belirterek "Aralık ayının sonuna kadar çalışmayı bitirip Meclise götürürüz diye umuyorum çünkü çok hızlı çalışıyoruz. Yeni değil uzun zamandır çalışıyoruz" dedi.

TEDAŞ borçları siliniyor! 

AK Parti’nin Meclis'e sunduğu torba kanun teklifi ile TEDAŞ’a olan 2 bin TL ve altındaki borçlar silinecek, bu tutarın üstündeki geçmiş dönem borçları ise yapılandırılacak.

Adalet Personeli 100. Yıl Etkinlikleri Elazığ’da yapılacak 

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Elazığlı hemşehrimiz Enis Yavuz Yıldırım’ın girişimleriyle “Adalet Personeli 100. Yıl Etkinlikleri” Elazığ’da gerçekleştirilecek. 

Elazığ Musikisinin üstatlarından Celal Özer'e vefa

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın “Geçmişe Vefa İnsanımıza Değer” projesi kapsamında musiki çınarlarına düzenlediği vefa programları devam ediyor.

Milletvekili Tolga Ağar TBMM Genel Kurulu'nda söz aldı 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 2023 Bütçe Görüşmeleri kapsamında, Hazine ve Maliye Bakanlığına bağlı Özelleştirme İdaresi Başkanlığının 2023 Bütçesi üzerine AK Parti Grubu adına TBMM Genel Kurulunda söz aldı. 

Sedat Acar’ın acı günü 

Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Sedat Acar ile Elazığ Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Suat Acar’ın anneleri Pakize Acar hayatını kaybetti. 

SP Kadın Kolları Genel Başkanı Ekinci Elazığlılarla buluştu

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, Elazığ’da sivil toplum kuruluşları ve basın mensupları ile bir araya geldi. 

Şehir Hastanesi için yeni tanıtım filmi 

Elazığ’a ve bölgeye hizmet veren Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin yeni tanıtım filmi çekildi. 

ELFED Yönetimi Kadın Girişimciler ile bir araya geldi 

Kırmızı Montlular İyilik ve Gönüllülük Hareketi'nde yer alan kadın girişimciler Elazığ’da nelerin yapılabileceği üzerine konuşmak amacıyla Memur Sen İl Başkanı İbrahim Bahşi ve ELFED Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin ile bir araya geldi. 

Çocuk Meclisi genel kurulu gerçekleşti 

Kent Konseyi tarafından kurulan çocuk meclisi ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. Kent Konseyi Çocuk Meclisi ilk genel kurulunu gerçekleştirdi. 

Demirbağ, üreten Elazığlı kadınlarla bir araya geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Hayme Ana Üreten Kadın Girişimciler Kooperatifi’nde kooperatif üyeleriyle bir araya geldi. Milletvekili Demirbağ, el emeği ürünleri üreterek aile ekonomilerine katkı sağlayan kadınları tebrik ederek başarılar diledi.

Ehliyet almayı düşünenler dikkat! 

Ehliyet almayı düşünen milyonlar elini çabuk tutmak zorunda çünkü yeni yılla birlikte fiyatlarda ciddi bir artış yaşanacak. 2023'te ehliyet harcının 2 bin 489 lira 77 kuruşa yükselmesi ve dolayısıyla B sınıfı bir ehliyetin maliyetinin 10 bin TL'nin üzerine çıkması bekleniyor. 

Toplam 1353 haber.