Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gül: Zararlı alışkanlıkların panzehiri spordur

Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Gül, Parti yöneticileri ile birlikte mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları: Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 6. bölge teşviklerinin uzatılmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Şerifoğulları, “Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Adalet Bakanlığı mensupları, Kürsübaşı ile eğlendi 

Adalet Personeli 100. Yıl Etkinlikleri programı kapsamında Elazığ'a gelen Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürü Enis Yavuz Yıldırım ve beraberindekiler, Kürsübaşı Etkinliği ile doyumsuz bir akşam yaşadılar. 

Harput Anadolu Lisesi’nde yazar öğrenci buluşması 

Yazar Oktay Tiryakioğlu, Harput Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelerek söyleşi düzenledi. 

Elazığ İl Özel İdaresi, Sıfır Atık Belgesi aldı 

Elazığ İl Özel İdaresi, Sıfır Atık Projesi kapsamında Sıfır Atık Yönetim Sistemi’nin kurulumunu tamamlayarak “Sıfır Atık Belgesi” almaya hak kazandı. 

Mevlana’yı anma konseri düzenlenecek

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ve Kürsübaşı Topluluğu Celaleddin Rumi Hazretlerinin Vefatının 749.yılı nedeniyle bir konser düzenleyecek.

İl Özel İdaresi’nden ücretsiz Varroa İlacı

İl Özel İdaresi, arı yetiştiricilerine ücretsiz olarak dağıtılmak üzere 10 bin 500 adet varroa ilacını Arı Yetiştiricileri Birliği’ne teslim etti. 

Erdoğan'dan EYT ve Asgari Ücret açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonların beklediği EYT ve asgari ücrete ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan, "2023’e bu iki önemli konuyu masamızın üzerinden kaldırarak girelim diyoruz. Çalışma bu istikamette devam ediyor. İnşallah güzel bir neticeye varır ve böylece de adımı atarız" dedi. 

Elazığ Belediyesi’nden Metot Tiyatro Oyununa davet

Elazığ Belediyesi "Metot" adlı tiyatro oyununu sanatseverlerle buluşturuyor.

Vali Toraman Bin 164 sosyal konutun anahtar teslim tarihini açıkladı 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Holpenk’te yapılan bin 164 sosyal konutun anahtar teslimlerinin 19 Aralık Pazartesi günü başlayacağını açıkladı. Vali Toraman, “Pazartesi gününden itibaren bu bin 164 konutun da peyderpey anahtarlarını teslim etmeye başlayacağız” dedi. 

Benzin'e kallavi zam! 

Araç sahiplerine kötü haber geldi. Benzine bu gece yarısından itibaren geçerlik olmak üzere 1 lira 7 kuruş zam geliyor.

Kürsübaşı sohbetlerinin konukları Ahıska Türkleri oldu 

Harput DER’in geleneksel olarak düzenlemiş olduğu “Kürsübaşı Sohbetleri” programının konukları Ahıska Türkleri oldu.  Harput ve Köylerini Kalkındırma Derneği tarafından düzenlenen “Kürsübaşı Sohbetleri” programı gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 sözleşmeli personel alacak 

Tarım ve Orman Bakanlığı, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplam 1200 sözleşmeli personel alımı yapacak. 

Başkan Alan sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, geçirmiş olduğu Bypass ameliyatının ardından sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Asgari ücret en az 8 bin 500 lira olacak! 

Asgari Ücret Tespit Komisyonu asgari ücrete ilişkin pazarlık rakamlarının ortaya konulacağı ikinci toplantısını yaparken, ekonomist Şeref Oğuz'dan "Asgari ücret en az 8 bin 500 lira olacak" iddiası geldi. Oğuz iddiasını bakın neye dayandırdı.

Sürsürü Mahalle Muhtarı Ergün Gül hayatını kaybetti 

Sürsürü Mahalle Muhtarı Ergün Gül geçirdiği kalp krizi dolayısıyla 53 yaşında hayatını kaybetti. 

Toplam 1353 haber.