Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Çocuklu aileye 3 bin 300 lira devlet yardımı!

Çocuklu ailelere müjde gibi açıklama geldi. İlkokul ve orta öğretim çağında çocukları olan ailelere 3300 TL, üniversite öğrencileri için 5500 TL destek ödemesi için başvurular başladı. İşte, 7-17 yaş arası çocuğu olan ebeveynlerin başvuru için yapması gerekenler.

Yıldız Hentbolcular kupalarına kavuştu 

Elazığ’da düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Hentbol Kız-Erkek Müsabakaları 96 sporcunun katılımı ile tamamlandı. 

Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesi 10 sıra birden yükselerek 31’inci oldu 

Fırat Teknoloji Geliştirme Bölgesi, 2021 yılı performans endeksi sonuçlarına göre genel değerlendirmede 31’inci sıraya yükseldi. 

Elazığ Belediyesi Asfalt Araştırma Laboratuvar Merkezi hizmete sunuldu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın 11 Ana Başlıkta 100 Projesi arasında yer alan; asfaltta kaliteyi artırmak ve asfalt üretim ile serim maliyetini azaltmak amacıyla kurulan Asfalt Araştırma Laboratuvar Merkezi hizmete sunuldu.

Bakan Vedat Bilgin'den asgari ücret paylaşımı!

2023 asgari ücret 8 bin 500 lira oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 2002 yılından bu yana uygulanan asgari ücret ve dolar karşılığının yer aldığı tabloyu paylaştı.

Piyano konserine yoğun ilgi 

Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nino Kvachantiradze tarafından hazırlanan Piyano Eşliğinde Eserler’in sunulduğu konser büyük bir beğeni topladı.      

Başkan Şerifoğulları Sosyal Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, sosyal donatı ve kullanım alanları ile Hilalkent Mahallesi'nin ihtiyaçlarını karşılayan ve içerisinde muhtarlık, Hayme Ana Kadın Girişim Kooperatifi, spor merkezi, kütüphane ve el sanatları kursları bulunan Hilalkent Sosyal Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti. 

Benzine zam geliyor! 

Benzin ve motorine 21 Aralık Salı günü gelen çifte indirimin ardından bu gece yarısı benzine zam geliyor. Benzine gelen indirim fazlasıyla geri alınıyor.

MHP İl Başkanı Bal, ilçe teşkilatları ile buluştu 

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Yunus Bal ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek parti üyeleri ile istişarede bulundu. 

İl Özel İdaresi makine parkını güçlendirdi 

İl Özel idaresi, Bitümlü Sıcak Asfalt çalışmalarında kullanılmak üzere, ikinci bir Finişer (Asfalt Serme Makinesi) alarak makine parkını güçlendirmeye devam ediyor. 

Hayvan Mobil Sağlık Ünitesi ve Nakil Aracı hizmete giriyor

Elazığ Valiliği yaptığı açıklamada kırsal kesimlerdeki hayvanların naklini sağlayacak olan “Hayvan Mobil Sağlık Ünitesi ve Nakil Aracı” projesinin hizmet veremeye başlayacağını duyurdu. 

Açıkkapı’dan Altaş ailesine geçmiş olsun ziyareti

AK Parti önceki dönem Milletvekili Ejder Açıkkapı, rahatsızlığı dolayısıyla bir süredir Ankara’da tedavi gören Elazığ Detay Medya ve Detay Dergisi İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş’ın annesini ziyaret etti.

Gürkan: Kobi'lerimiz, kalkınma ve gelişmenin en önemli unsurlarıdır

MÜSİAD Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen Dost Meclisi Toplantısına bu hafta; KOSGEB İl Müdürü Şaban Yaşa konuk oldu.

WhatsApp’ta yeni özellik

WhatsApp yöneticisi Will Cathcart, uygulamada yanlışlıkla silinen mesajları geri almayı sağlayan yeni bir özellik getirdiklerini duyurdu.

Türkiye'ye ayrılacak hac kotası için tarih belli oldu!

Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı'nın 2023 yılı için Türkiye'deki hacı adaylarına ayıracağı kota 9 Ocak'ta belli olacak. Bu yıl Türkiye'den 37 bin 770 kişi hac ibadetini yerine getirdi. Kovid-19'dan kaynaklı kısıtlamaların kalkmasıyla 2023'te hacca daha çok kişinin gitmesi bekleniyor.

Başkan Özdoğan: Ulusal marketler yasasının çıkmasını bekliyoruz 

Elazığ Kovancılar Esnaf Odası Başkanı Ahmet Özdoğan, Ulusal marketlere karşı net bir tavır sergilenmediği ifade ederek “Bir ilimizde yapılan denetimler sonucunda ulusal marketlerin şubeleri kapatıldıktan sonra bizler sevindik ve ülkemizde tüm ulusal marketlerin denetimden geçeceğini inandık ama şuanda ulusal markerler konusunda sessizliğe bürülündü. Yoksa, bu eylem gündem değiştirmeye yönelik bir hamlemeydi” dedi. 

Toplam 1353 haber.