AK Parti Gençlik Kolları, Şenpınar'ın doğum gününü kutladı 

AK Parti Gençlik Kolları, 2023 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak olan Sıla Şenpınar'ı doğum günü sürprizi yaptı. AK Parti MKYK Üyesi Metin Bulut'un da katılımıyla gerçekleştirilen doğum gününün ardından Milletvekili Bulut ve başkan Kürüm, öğrenci yurdunda gençlerle bir araya geldi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı, “Genç Arazi Doğum Günü Programı” kapsamında 2023 genel seçimlerinde ilk kez oy kullanacak olan gençlere sürpriz yaparak, doğum günlerini kutluyor. Program kapsamında AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Burak Kürüm, Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut’un da katılımıyla 19 yaşına giren Üniversite Öğrencisi Sıla Şenpınar’ın doğum gününü kutladı. 

KÜRÜM: KENDİLERİYLE HASBİHAL EDİYORUZ 

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Burak Kürüm, “Genç arazi programımızda bizler her gün 2023 seçimlerinde ilk defa oy kullanacak genç kardeşlerimizi çat kapı ziyaret edip doğum günü pastalarını ikram ediyoruz, onlarla hasbihal ediyoruz. Doğum günlerini, yeni yaşlarını onlarla birlikte kutluyoruz, aileleriyle birlikte kutluyoruz. Sevinçlerine ortak olma gayreti içerisindeyiz. Bizlerden de bir talepleri, istekleri, arzuları varsa onları dinliyoruz, kendileriyle hasbihal ediyoruz. Bugün bizlere eşlik eden çok özel bir konuğumuz vardı. Cumhurbaşkanımızın Erzurum ziyaretinin ardından şehirde temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a geldi kendisi. Sayın milletvekilimize de böyle bir programımızın olduğunu ilettik. O da sağ olsun bizleri kırmadı, şeref duyarım dedi. Bugün çok kıymetli Milletvekilimiz, MKYK Üyemiz, Teşkilat Başkan Yardımcımız Metin Bulut beyefendi ile birlikte Sıla kardeşimizin doğum gününü kutlamaya onun sıcak yuvasına geldik” ifadelerini kullandı. 

AK Parti Gençlik Kolları, Şenpınar'ın doğum gününü kutladı 

BULUT: TÜRKİYE GENELİNDE 81 İLDE EŞ ZAMANLI BUNLAR YAPILIYOR 

Gençlik kollarını tebrik eden AK Parti Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, “Hemen hemen her hafta sonu bir dilde miting yapıyoruz. Mitingin akabinde yapmış olduğumuz ikinci etkinlik gençlikle buluşma. Şundan dolayı; çünkü günün birinde bu emaneti elimizle büyüttüğümüz, beslediğimiz, geliştirdiğimiz, kalkındırdığımız emaneti günün birinde gerçek sahiplerine yani siz gençlere tevdi edeceğiz. O yüzden siz bizim için çok önemlisiniz. Bu önemi hatırlatmak, bu önemi siz söylemek için Sayın Cumhurbaşkanımızın da selamını söylemek için böyle bir faaliyet içerisine girmiş gençlik kollarımız. Bunu sadece Elazığ’da yapmıyoruz. Tabi Türkiye genelinde 81 ilde eş zamanlı bunlar yapılıyor” şeklinde konuştu. 

AK Parti Gençlik Kolları, Şenpınar'ın doğum gününü kutladı 

ŞENPINAR: BENİ ÇOK MUTLU ETTİLER 

Yeni yaşına sürpriz doğum günü ile giren Sıla Şenpınar da, “Çok teşekkür ederim her ikisine de. Beni çok mutlu ettiler” dedi. Elazığ Milletvekili Metin Bulut ve Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Burak Kürüm daha sonra Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ahmet Kabaklı Erkek Öğrenci Yurdunda öğrenciler ile bir araya geldi. Gençlerle sohbet eden Milletvekili Bulut oynadığı masa tenisi ve langırtta gençlere ter attırdı. Ziyaret birlikte yenilen akşam yemeği ve sohbet ile son buldu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN