SON DAKİKA

Güncel

Güncel Haberleri

ELFED Yönetimi Kadın Girişimciler ile bir araya geldi 

Kırmızı Montlular İyilik ve Gönüllülük Hareketi'nde yer alan kadın girişimciler Elazığ’da nelerin yapılabileceği üzerine konuşmak amacıyla Memur Sen İl Başkanı İbrahim Bahşi ve ELFED Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin ile bir araya geldi. 

Kara: Saldırının niyetini ve maksadını biliyoruz 

Mavi Vatan Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Derneği Elazığ Temsilcisi Gazeteci Yazar Erol Kara, İstanbul da düzenlenen bombalı saldırının barış ve huzuru bozmak amacıyla yapıldığını söyledi. 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel programına yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi’nin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak hazırladığı Dünya Kadınlar Günü Programı’na hanımlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Koca: Mekke’nin Fethi coşkusu bu yılda tüm Dünya’ya yayılacak! 

Anadolu Gençlik Derneği’nin (AGD), her yıl Türkiye’nin 81 ili ve bölgesinde, farklı noktalarda tertiplediği, Mekke’nin Fethi programını bu yıl da büyük bir coşkuyla salonlarda kutlayacak. 

Karabalık AVM Kimin Hedefinde?

İlimizde son yıllarda zincir marketlerden daha uygun ve kaliteli ürün satan bir firma hakkında ortaya atılan iddianın gerçek olmadığı, bazı çevrelerin bu firmayı kamuoyu önünde zor durumda bırakıp ticari itibar suikastı yapmak için bu tür iddiaları ortaya attıkları ifade ediliyor.

Konutların kura çekimleri ertelendi

Sürsürü Mahallesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm Konutları’nın kura çekimleri ileri tarihe ertelendi.

Elazığ’da art arda iki deprem!

Elazığ’ın Maden ilçesi ile merkeze bağlı İçme köyünde art arda iki deprem meydana geldi.

ELAZIĞ BEYAZA BÜRÜNDÜ

Toplam 8 haber.