SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam Haberleri

Gazeteci Altaş, 3’üncü kez Suriye’ye gidiyor!

Detay Dergisi İmtiyaz Sahibi ELMİYAD Başkanı Gülşah Altaş, Suriye’nin İdlib kentine gidiyor. Elazığ İHH Yetim Birimi organizasyonunda İdlib’e gidecek olan Altaş, üç gün süreyle kamplarda kalan yetim çocuklarla bir arada olacak.

Av. Kılıç: 28 Şubat, halkın değerlerine yapılmıştır

Elazığ Akıncılar Derneği tarafından başlatılan “Diriliş Sohbetleri” devam ediyor.

Muhtarlar Derneği’nin kongresi yapıldı

Elazığ Muhtarlar Derneği’nin genel kurulu gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen kongrede Başkan Ayhan Atlan güven tazeledi.

Siyasi hayatıma sebep olsa da!

Kitleler tarafından genç bulunan bir isim, AK Parti Elazığ 5. sıra milletvekili adayı olarak gösterilmişti. Türkiye’nin yeni sistemi ile (Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi) ilk seçimiydi. İşi zor görülen Şerifoğulları, siyasette yeni bir yüz olması ve mizacının artısıyla kısa sürede toplumsal beğeniyi kazanıyor ve şehrimize Belediye Başkanı adayı olarak beliriveriyordu. 

Rehabilitasyon merkezi ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor

Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi, Özel Seçkin Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı.

75 Zabıta memuru alınacak 

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre 75 zabıta memuru alınacak. 

Başkan Atlı, ELMİYAD’ın konuğu olacak

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazetecileri Derneği tarafından hazırlanan “Elmiyad’la Bunu Konuşalım” programının konuğu Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı olacak. 

Erdoğan'ın koruma müdürü Eren şehit oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Afrika ziyaretine eşlik eden Cumhurbaşkanlığı Koruma Dairesi Başkanlığı Özel Harekât Şube Müdürü Hayrettin Eren Senegal'de görevi esnasında kalp krizi geçirerek şehit oldu.

DSİ Palu’da önemli çalışmalara imza atacak 

DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım’la bir araya gelerek, Palu’da DSİ’nin gerçekleştireceği çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Yemişlik TOKİ konutlarının otobüs sefer sayısı artırıldı 

Elazığ Belediyesi, Yemişlik TOKİ Konutları-Galericiler Sitesi hattı otobüs sefer sayısını artırdı. 

Işıkver son yolculuğuna uğurlandı

MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver’in annesi Fatma Işıkver, Polatlar Camii’nde kılınan cenaze namazını ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Elazığ’dan İdlib’e 8 tır yardım malzemesi 

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından başlatılan “Biz Kardeşiz İdlib’in Yanındayız” kampanyası kapsamında toplanan 8 tır insani yardım, dualar ve tekbirler eşliğinde uğurlandı. 

Nar ailesinin acı günü! 

Elazığ’ın tanınmış simalarından Nihat Nar, geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybetti. 

Hazar Baba Dağı'nda çığ tatbikatı yapıldı 

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nce (AFAD) Hazar Baba Dağı’nda il dışından gelen eğitmen tarafından güncelleme eğitimi verilerek provası yapılan Çığ Tatbikatı gerçekleştirildi. 

Yemişlik 9. Etap konut teslim tarihi belli oldu

Elazığ’ın Yemişlik Mahallesinde 9. Etapta konut çıkan hak sahiplerinin konutlarının teslim tarihi belli oldu.

İHH Yetim Biriminden aşure etkinliği

Elazığ İHH Yetim Birimi Aşure standı açtı. Elysium AVM’de düzenlenen programda elde edilen gelirle Elazığ'daki ihtiyaç sahibi ve yetim ailelerin gıda, bayramlık ve benzeri ihtiyaçları karşılanacak.

Eğitim Bir-Sen heyeti Mardin’de 

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Elazığ İl Başkanı İbrahim Bahşi ve beraberindeki heyet Mardin’de bir takım ziyarette bulundular. 

Yardıma muhtaç ailelere ulaşıyorlar 

2020 yılının Haziran ayında gönüllü gençlerin bir araya gelerek oluşturduğu Elazığ Gönüllü Genç Yardım Ekibi, yardıma muhtaç ailelere ulaşmaya devam ediyor. 

Elazığ heyeti Kudüs’te 

Elazığ İl Müftülüğü öncülüğünde Kudüs’e giden heyet kentteki ziyaretlerini sürdürüyor. Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid’i Aksa’dan Kanal Fırat’a bağlanan Elazığ Müftüsü Selami Aydın, dua ederek, Mescid-i Aksa’dan selam gönderdi. 

Toplam 761 haber.