Elazığ Barosu, Avukatlar Günü'nde iftarda buluştu 

Elazığ Barosu 5 Nisan Avukatlar Günü'nde meslektaşlarıyla düzenlediği iftar programında bir araya geldi. İftar programında konuşan Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe alınan karar ile baronun hizmet binasının yarım kalan inşaatının tamamlanacağını açıkladı. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığ Barosu tarafından 5 Nisan Avukatlar gününde iftar programı düzenlendi. İftar programına avukatlar ve aileleri katıldı. Avukatlar gününü kutlayan Elazığ Baro Başkanı Av. Melih Efe,  Elazığ Barosu olarak avukatların karşılaştığı sorunları gidermek için çalıştıklarını söyledi. Efe, Türkiye Barolar Birliğinin aldığı karar ile Elazığ Barosu Hizmet Binasının yarım kalan inşaatının tamamlanacağını duyurdu. Efe, Bir diğer müjdemiz dün ilan ettiğimiz üzere meslektaşlarımızın faaliyetlerini baroyla olan ilişkilerini daha hızlı sürdürebilmeleri amacıyla Dijital Baro uygulamasına geçtik” ifadelerini kullandı. 

Efe, “Değerli meslektaşlarımın Avukatlar Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum kendilerine, ailelerine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Adalet anlayışımızda her bir zorluğun üstesinden teker teker baş etmeyi bildik. Elazığ Barosu olarak meslektaşlarımızın karşılaşmış olduğu sorunları gidermek amacıyla sizlerin taktir ettiği gibi uzun bir zamandır yoğun bir gayret gösteriyoruz. Bugün burada meslektaşlarıma bir müjde daha vermek istiyorum. Geçtiğimiz hafta Türkiye Barolar Birliği’nin almış olduğu kararla Elazığ Barosu Hizmet Binasının yarım kalan inşaatının yeniden tamamlanması için Barolar Başkanına yetki verilmiş bu yetki doğrultusunda da Elazığ Barosu Yönetim Kuruluna vekâletname teslim edilmiştir. Önümüzdeki süreçte bir sonraki Avukatlar Günü’nde bizler kendi hizmet binamızda kendi faaliyetlerimizi sürdürmek üzere başlayacağız. Bir diğer müjdemiz dün ilan ettiğimiz üzere meslektaşlarımızın faaliyetlerini baroyla olan ilişkilerini daha hızlı sürdürebilmeleri amacıyla Dijital Baro uygulamasına geçtik” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN