DSİ Palu'da önemli çalışmalara imza atacak 

DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım'la bir araya gelerek, Palu'da DSİ'nin gerçekleştireceği çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü tarafından Palu ilçesinde bir dizi çalışma gerçekleştirilecek. Palu ilçe merkezindeki tarihi köprünün mansabındaki dere yatağının DSİ 9. Bölge Müdürlüğü tarafından toplu makineli çalışmayla taş tahkimatlı sedde şeklinde ıslah edileceği duyuruldu. 

Palu Yukarıbahçeler Mahallesi sulama kanallarının ıslah edilerek su kaybının önlenmesi ve içme suyuna olan menfi etkisinin azaltılması için de Elazığ İl Özel İdaresi tarafından çalışmalar gerçekleştirilecek. 

Palu’da yapılacak çalışmalarla ilgili Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım, Yukarıbahçeler Mahallesi Muhtarı Nebi Bahçeci ve beraberindeki heyet, DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar ile bir araya geldi. Toplantıda, DSİ 9. Bölge Müdürlüğü tarafından yapımına başlanarak, 2021 sonunda inşaatı tamamlanan Palu İlçe Merkezi Taşkın Rusubat Kontrolü işiyle Palu’da gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.


 

Elazığ Detay Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN