Siyasi hayatıma sebep olsa da!

Kitleler tarafından genç bulunan bir isim, AK Parti Elazığ 5. sıra milletvekili adayı olarak gösterilmişti. Türkiye'nin yeni sistemi ile (Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi) ilk seçimiydi. İşi zor görülen Şerifoğulları, siyasette yeni bir yüz olması ve mizacının artısıyla kısa sürede toplumsal beğeniyi kazanıyor ve şehrimize Belediye Başkanı adayı olarak beliriveriyordu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Bu azimli ve genç isim başkan adayıyken yürüttüğü seçim çalışmasında, " Siyasi hayatıma sebep olsa da" cümlesini neredeyse her siyasi mecra da ve mahalle toplantılarında  dile getiriyordu. 

Neden ki?
Bir aday, hem de siyasette henüz yeni sayılabilecek bir isim, neden bu cümleleri sıklıkla kullanırdı ki? 

Çünkü altyapıyı, bu şehrin geleceği olarak gördüğü için! 

O dönemi iyi takip edenler bilirler ki, Şahin Şerifoğulları'nın adeta kafaya taktığı, uykularını kaçıran en önemli mesele altyapının sorunsalıydı. Çünkü en son 1980 yılında merhum Belediye Başkanı Mustafa Temizer döneminde kapsamlı altyapı çalışması yapılmıştı. Şehrimizin altyapısı artık her rüzgarda bir parçası dökülen kerpiç bir ev gibi...

Şahin Şerifoğulları bugün kendi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Bizim en büyük hayalimiz şehrimizin geleceğini inşa etmek. Başkan Yardımcımız, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürümüz ve teknik ekiplerimizle birlikte mart ayı içerisinde ihalesini yapacağımız Altyapı Projemize ilişkin planlanan çalışmalarımızın son kontrollerini gerçekleştirdik." dedi

Alt yapı çalışmaları noktasında şüphesiz önemli bir toplantı oldu. Daha önceki haberlerimizde 11 ana başlıkta 100 proje hedefinden 66'sının gerçekleştirildiğini yazmıştık. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğullarını altyapı konusunda ki kararlılığı ve cesareti için tebrik ediyoruz.

Müreffeh bir Elazığ için uğraşan her bir kişi ve kuruluşa kolaylıklar diliyoruz.

Elazığ Detay Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN