MUHTAR TANER ER: BİR DÖNEM DAHA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

Aşağıdemirtaş Mahalle Muhtarı Taner Er, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek seçimlerde bir dönem daha mahalle sakinlerinden destek istedi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Ömer Kaya

Yaklaşık 7 yıldır muhtarlık görevini yürüten ve mahallenin birçok sorununu çözüme kavuşturan Muhtar Er, yeni dönemde de projelerin hayat bulacağını kaydetti.

MUHTAR TANER ER: BİR DÖNEM DAHA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

MAHALLEMİZ ADINA ÇOK ÇALIŞTIK

Elazığ Belediyesi başta olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarla sürekli irtibat halinde olduklarını kaydeden Muhtar Er, Aşağıdemirtaş’ın mahalle olması adına çok mücadele ettiklerini ve referandum sonucu mahalle statüsüne kavuştuğunu söyledi. 

Şehrin en eski yerleşim bölgelerinden olan Aşağıdemirtaş’ın sorunlarına kayıtsız kalmadıklarının altını çizen Muhtar Taner Er, mahalle sakinleriyle sürekli istişare halinde olduklarını kaydetti.

MUHTAR TANER ER: BİR DÖNEM DAHA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

YOLLARIMIZ ASFALTLANDI

Mahalle statüsüne kavuşmadan Aşağıdemirtaş’ın tüm mezralarında asfalt ve yol çalışmalarının yapıldığına dikkat çeken Muhtar Taner Er, bu konuda Elazığ Belediyesi’ne ve Başkan Şahin Şerifoğulları’na teşekkür etti. Mahalle sakinlerinin konforlu seyahat etmeleri adına mahallenin birçok noktasında asfalt çalışmalarının yapıldığını söyleyen Er, bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmaların devam edeceğini ifade etti. 

MUHTAR TANER ER: BİR DÖNEM DAHA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

HER DAİM MAHALLE SAKİNLERİMİZİN YANINDA YER ALDIK

Aşağıdemirtaş Mahallle sakinlerinin sorunlarını çözüme kavuşturmak adına ellerinden gelen tüm gayreti sarf ettiklerini belirten Muhtar Taner Er, sosyal yardımlar başta olmak üzere her konuda komşularının hakkını gözettiklerini söyledi. Özellikle kış aylarında durumu iyi olmayanlara sosyal yardımların yapıldığına dikkat çeken Er, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile sürekli temas halinde olduklarını ifade etti.

BİR DÖNEM DAHA HİZMET EDECEĞİZ

Aşağıdemirtaş Mahallesi’ne bir dönem daha hizmet etmekten onur duyacağını belirten Muhtar Taner Er, daha yapacak çok işlerinin olduğuna dikkat çekti. 

Yeni dönemde mahallenin doğalgazla buluşması adına gayret göstereceklerinin altını çizen Er, yaz aylarıyla birlikte asfalt serim çalışmalarının hız kazanacağını kaydetti. 

MUHTAR TANER ER: BİR DÖNEM DAHA DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Aşağıdemirtaş Mahallesi’ne değer katan projeler dolayısıyla mahalle sakinleri Muhtar Taner Er’e emeklerinden dolayı teşekkür etti. Mahalleliler, bir dönem daha Taner Er’in muhtar olması adına gayret sarf ettiklerini ifade ettiler


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN