SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam Haberleri

Lale ve sümbül soğanları toprakla buluştu

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri; park, yeşil alan ve ana arterlerde bulunan refüj ve kavşaklarda 100 bin adet lale ile 7 bin 500 adet sümbül soğanını toprakla buluşturdu.

Asgari ücretle ilgili bomba kulis! 4 bin TL’mi olacak

7 milyondan fazla çalışanın gözü kulağı asgari ücrete 2022 yılı için yapılacak olan zamma çevrilmiş durumda. Herkes asgari ücretin ne kadar olacağını merak ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği talimat kulislere sızdı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istediği asgari ücrete yapılacak zam.

Elazığ günleri için 9 tır yola çıktı 

İstanbul Maltepe Fuarı’nda 9-12 Aralık’ta düzenlenecek ‘Elazığ Günleri’ için 9 tır araç İstanbul’a gitmek üzere yola çıktı. 

Başkan Avcıl uyardı!

Elazığ Müteahhitler Derneği Başkanı Osman Avcıl konut fiyatlarıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, malzemede KDV indirimi yapılmalı dedi. 

Şehit Fethi Sekin Külliyesi inşası hızla ilerliyor 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın öncülüğünde Elazığ Belediyesi tarafından 2021 yılında ihalesi gerçekleştirilerek yapımına başlanılan 'Şehit Fethi Sekin Külliyesi' inşası hızla ilerliyor. 

Halk Ekmek Fabrikası kurulması için ilk adım atıldı 

Elazığ Belediye Meclisi Aralık Ayı toplantılarında Elazığ’da Halk Ekmek Fabrikası kurulması kararı Hukuk Komisyonuna havale edildi. 

Köpeğe eziyet cezasız kalmadı!

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı, bir köpeğin aracın arkasına bağlanarak sürüklendiğinin ihbar edilmesi üzerine ekiplerin derhal müdahalede bulunduğunu ifade etti.

Şehit Aydemir için mevlit okutuldu 

Mardin'in Derik İlçesi'nde PKK'lı teröristlerce girdiği çatışma sonucu Şehit düşen hemşehrimiz Sezer Aydemir’in şehadetinin 6. yıl dönümü münasebetiyle ailesi tarafından yatsı namazı sonrası Doğukent Ulu Cami’de mevlit okutuldu. 

Elazığ Belediyesi’nden gönülleri ısıtan etkinlik

Gönül Belediyeciliği ilkesiyle çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yürekleri ısıtan bir etkinlik gerçekleştirdi.

Elazığ Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda tanıtılacak 

Elazığ, ‘Travel Turkey İzmir’ fuarına katılacak.

Ayfer Özbey kadın kolları başkanı oldu 

Şavaklılar Derneği kadın yönetimini oluşturdu. Kadın Kolları Başkanlığına Ayfer Özbey getirildi. 

Hırsızın rahat tavırları pes dedirtti!

Elazığ’da bir tekstil firmasına giren hırsızın rahat tavırları adeta pes dedirtti.

Başkan Şerifoğulları ‘Basın ve Musiki Müzesi’ çalışmalarını inceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim vaatleri arasında yer alan “Müzeler Şehri Elazığ” projesi kapsamında hayata geçirilen Elazığ Basın Müzesi ve Elazığ Musiki Müzesi’nde yapılan çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.

Pirinçci ‘Şiddeti bertaraf etmede toplumsal değerlerin gücüne inanıyoruz’ 

Kadına Şiddetle Mücadele günü nedeniyle açıklama yapan Hizmet İş Sendikası Elazığ Kadın Komite Başkanı Emel Pirinççi “şiddetle başa çıkmak için gelin birlikte mücadele edelim” dedi. 

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ‘Koç’ dağıttı 

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, besicilere P hibeli akkaraman ve morkaraman ırkı koç dağıtımı dağıttı. 

Kömürhan Köprüsü’nün her iki yakası ağaçlandırılıyor

Yeni Kömürhan Köprüsü ve Tünelinin Elazığ ve Malatya yakasında Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. 

Mustafapaşa Mahallesi 4. etap konutlarının kurası yarın çekilecek 

24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından çevre ve şehircilik il müdürlüğü tarafından Mustafapaşa Mahallesi’nde yapımına başlanılan 4. etap konutlarının kura çekimi çarşamba günü yapılacak. 

İstanbul’da Elazığ rüzgarı esecek 

İstanbul’da, 9 ve 12 Aralık tarihleri arasında Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı gerçekleştirilecek.

İHH odun ve soba yardımlarını sürdürüyor

Elazığ’da ‘sobası olmayan, bacası tütmeyen ev kalmasın ve minik kalpler üşümesin’ sloganıyla çalışmalarını devam ettiren İHH İnsani Yardım Derneği odun ve soba yardımlarını devam ettiriyor.

Toplam 761 haber.