SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam Haberleri

İlim Yayma Cemiyeti Bin Çocuğa Bayramlık Dağıttı

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi mübarek Ramazan ayı münasebetiyle her yıl gerçekleştirdiği Ramazan dağıtımını bu yılda yaptı.

Elazığ İHH Ekibinden Nijer’de Ramazan Yardımları

Elazığ İHH ekibi Orta Afrika ülkesi Nijer’de Ramazan çalışmalarına katılarak başkent Niamey'de bir hafta geçirdi.

MÜSİAD Zimem Defteri Geleneğini Devam Ettiriyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından her yıl gerçekleştirilen, Osmanlı zamanında adet haline gelmiş olan Zimem Defteri uygulamasını geleneksel hale getirerek, yeniden yaygınlaşması için bu Ramazan Ayında da çalışma başlattı.

İHH’dan İftar Sofralarına Sıcak Yemek

Mübarek Ramazan ayına çok önemli hizmetler ve yardım faaliyetleri ile giren İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği yüzlerce aileye ayni ve nakdi yardımları ulaştırmanın yanında iki yıldır devam ettirdiği iftar sofralarını sıcak yemekle buluşturma faaliyetini bu yıl da devam ettiriyor.

‘Hayme Ana Kadınlar Semt Pazarı’ İçin Başvurular Başladı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan ‘Hayme Ana Kadınlar Semt Pazarı’ projesi için başvurular başladı.

Elazığ Belediyesi'nden Yoğun Mesai

Çevreye ve doğaya büyük önem vererek şehrin estetik dokusuna katkı sağlayan çalışmalara imza atan Elazığ Belediyesi, bahar ayının gelmesi ve normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte şehrin dört bir yanında çalışmalarını hızlandırdı.

Yetim Çocukların Yüzü Doğum Günü Sürpriziyle Gülüyor

Elazığ İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları yetim biriminde görevli kadınlar, doğum günü olan yetim çocukların yaşadıkları deprem ve salgının etkisinden kurtulmalarına katkı sunmak için sürpriz kutlama etkinliği gerçekleştirdiler.

Belediyeden örnek davranış!

Elazığ Belediyesince, kas hastalığı nedeniyle fiziksel yetisini yüzde 99 kaybeden ve akciğerleri işlevini yitirdiği için solunum cihazına bağlı yaşayan Nurçin Arlı'ya (31) solunum cihazı hibe edildi.

Malatya Yolu’nda Yapılacak Villa Kent Projesi Tanıtıldı!

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi ve Emre Arolat Mimarlık’ın yürütücülüğünde ve Elazığ Belediyesi ile Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile gerçekleştirilen Malatya Yolunda yapılacak olan Umut - Elazığ Projesi’nin tanıtımı İstanbul’da gerçekleştirildi. Projeden elde edilen gelir şehrin kentsel dönüşümünde kullanılacak.

Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi Bölgenin Parlayan Yıldızı Olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 25 Ocak’ta hizmete açılan İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi, 56 atölyesi ve barındırdığı diğer sosyal aktivite alanlarıyla hizmet veriyor.

'Gazeteci Gülşah Altaş’ın, İdlib İzlenimleri’

Elazığ İHH Yetim Birimi, Ortadoğu’da süren soğuk savaşın mağduru yetim çocuklar için düzenlediği organizasyonla Suriye’nin İdlib kentine gitti. Yetim çocuklarla vakit geçiren ve savaşın izlerini silmek adına ellerinden gelen tüm gayreti sarf eden İHH Yetim Birimi, hayırseverlerin destekleriyle topladıkları bin adet bot, nakdi para ve oyuncakları savaş mağduru ailelere ulaştırdı. Elazığ İHH Yetim Birimi’nin İdlib’deki kampları ziyaretlerinde, İHH Görevlisi Abdullah Enes Altuntaş eşlik etti.

Kısıtlamalar kalkabilir! Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan o tarihi işaret etti

SAĞLIK Bakanlığı Toplum Bilimleri Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan, sokak kısıtlamalarının etkisinin çok güçlü olduğunu gözlemlediklerini belirterek, "Hasta sayısı yaklaşık 1 aylık süreçte 7 binden 1500 civarına düştü. Aşının ilk dozunun yapılacağı zamanı 15 Ocak gibi düşünsek, ikinci doz 28 gün sonra yapılacak, buna göre 15 Şubat sonrasında kısıtlamaların kaldırılmasını düşünmek daha uygun olacaktır" dedi.

İlim Yayma Cemiyetinden 500 Aileye Gıda Yardımı

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi Yetim Komisyonu kış yardımları kapsamında yetim ve muhtaç durumda olan 500 aileye gıda kolisi dağıttı.

‘Whatsapp Temizlik Hattı’ Kuruldu

Elazığ Belediyesi tarafından çevre sorunlarının hızlı ve etkin bir şekilde çözüme kavuşturulması amacıyla ‘Whatsapp Temizlik Hattı’ kuruldu.

İhh’dan Sıcak Sahlep İkramı

İhh Temsilcisi Kılıç Gelen Yardımlar Öncelikle Elazığ’da Dağıtılmaktadır

İHH’nın yaptığı odun kömür yardımları hakkında bir açıklamada bulunan İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Temsilcisi Metin Kılıç hayırseverlerden gelen yardımların öncelikle Elazığ’daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını ancak bazı şartlı bağışların olduğunu bunları da nereye bağışlanmışsa oraya ulaştırdıklarını belirtti.

Elazığ Belediyesi’nden Evleri Yanan Yaşlı Çifte Yardım

Elazığ Belediyesi, yangında evleri kullanılamaz duruma gelen yaşlı çifte yardım elini uzattı.

Elazığ'dan Suriye'ye 30 Tır Un Yardımı Gönderildi

Elazığ İnsani Yardım Derneğince, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve hayırsever vatandaşlar tarafından temin edilen 30 tır un ihtiyaç duyulan bölgelere ulaştırılmak üzere Suriye'ye gönderildi.

Onlara engel olmayın!

Toplam 761 haber.