SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam Haberleri

Bizmişen Sosyalhane Projesi hızla ilerliyor

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla şehir genelinde yeni yaşam alanları oluşturmaya devam ediyor.

Elazığ’daki bazı marketlerde sıvı yağ satışı, bir adetle sınırlandırıldı

Elazığ’da hizmet veren bazı zincir marketlerde sıvı yağ satışı, bir adetle sınırlandırıldı.

Elazığ'dan Manavgat'a bir avuç toprak gönderdik 

Türkiye'deki orman yangınlarına dikkat çekmek ve çocuklara doğa ile orman sevgisini aşılamak amacıyla ETWİNNİNG Keyifli Okul Atölyem (KOA)Türkiye projesi kapsamında, 81 ilden öğrencilerin topladığı topraklar ile Antalya'da dikilecek tek fidan, "Türkiye Fidanı" adıyla yeşerecek. 

Saadet Partisi kadın kollarından 'Umut Elimizde' kampanyası 

Saadet Partisi Kadın Kolları, oluşturacakları “Necmettin Erbakan Umut Ormanı” için fidan bağışı kampanyası başlattı. 

İHH’dan yetim ve mülteci ailelere yardım

Yıllardır kış öncesi dönemde ihtiyaç sahibi, yetim ve mülteci ailelerine gıda yardımları gerçekleştiren İHH İnsani Yardım Derneği bu geleneğini bu yıl da devam ettirdi.   İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ’da kış öncesi yaklaşık 1000 aileye çeşitli temel gıda malzemelerinden oluşan gıda paketleri dağıttı.

Türkiye'nin en uzun ömürlü şehirleri belli oldu! 

TÜİK, Türkiye’nin en uzun yaşayan şehirlerini sıraladı.

Uygulama Otelin tanıtım programı yapıldı 

Turizm ve Otelcilik alanında 310 öğrenciye eğitim veren Şehit Mehmet Öter Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yer alan uygulama otelinin tanıtım programı yapıldı. 

Kapalı Çarşı, İzmir’e taşındı

Ankara, İstanbul’un ardından şimdi de Elazığ’ın yöresel ürünlerinin tadına İzmirliler bakacak. İlk kez esnafın kendi finansman gücüyle İzmir’de açtığı fuar 8 Kasım tarihlerine kadar bostanlı semt pazarında olacak.

Klinik Psikolog Esra Ezmeci Elazığlılarla buluşacak

Elazığ Belediyesi, "Sosyal Belediyecilik" çalışmaları kapsamında kamuoyunun beğenerek takip ettiği yazar, şair ve sanatçıları hemşehrilerimizle buluşturmaya devam ediyor. 

Fırat Üniversitesi, başarılı akademisyenleri ödüllendirdi

TEKNOFEST 2021 içerisinde gerçekleştirilen ISIF’21 buluş fuarı yarışmalarında başarı sağlayan Fırat Üniversitesi akademisyenlerine madalyaları Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından verildi. 

Başkan Şavlı’dan davet

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı tarafından 5 Kasım Cuma günü Elazığ’da “Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda” konulu konferans düzenleyeceklerini duyuran Kadın Kolları İl Başkanı Canan Şavlı, programa tüm kadınları davet etti 

Kovancılardaki TOKİ anahtar teslim tarihleri belli oldu

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından Kovancılar İlçesi’nde yapılan ve kuraları çekilen konutların teslim tarihleri belli oldu. Hak sahibi vatandaşlara 8 Kasım – 23 Aralık tarihleri arasında anahtar teslimi yapılacak. 

Şerifoğulları: Bu çalışmamız takdir topluyor

Bayat ekmek ve artık yemekleri toplayarak kendi üretim tesislerinde hayvanlar için yiyeceğe dönüştüren Elazığ Belediyesi, günlük 50 kilo mama üretimi gerçekleştiriyor.

Elazığ Belediyesi’nden Davet

Elazığ Belediyesi tarafından Harput’ta şehre hakim bir noktada inşa edilen ve sunduğu eşsiz görsel şölen ile konuklarını ağırlayan Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası resmi açılış töreni, 29 Ağustos Pazar günü, saat 18.30’da gerçekleştirilecek.

Şehir, güzel bir yaşam alanına kavuştu!

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın şehre prestij kazandıran projeleri arasında yer alan ve Elazığ’ın özüne yakışır bir şekilde inşa edilen “Elazığ Belediyesi Kent-Köy Yeni Yaşam Alanı”nın açılış programı düzenlendi. Düzenlenen törenle birlikte “Kent-Köy Yeni Yaşam Alanı” yoğun katılım ile açıldı.

Kent-Köy Yeni Yaşam Alanı Pazar Günü Açılıyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın şehre prestij kazandıran projeleri arasında yer alan ve Elazığ’ın özüne yakışır bir şekilde inşa edilen “Elazığ Belediyesi Kent-Köy Yeni Yaşam Alanı” 15 Ağustos Pazar günü açılıyor

Hilalkent Sosyal Hizmet Binası İnşaatı Hızla İlerliyor

Elazığ Belediyesi’nin, Hilalkent Mahallesi'nde bulunan fakat işlevselliğini yitiren semt pazarı yerinde hayata geçireceği "Hilalkent Sosyal Hizmet Binası" projesinde, çalışmalar hızla ilerliyor.

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığından Anlamlı Kampanya

Türkiye’nin birçok bölgesinde meydana gelen yangınlarla ilgili AK Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanlığı oldukça anlamlı bir kampanya başlattı. Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik, Manavgat’ta 2300 fidan dikeceklerini duyurdu.

Toplam 761 haber.