SON DAKİKA

Yaşam

Yaşam Haberleri

İhh’dan Sıcak Sahlep İkramı

İhh Temsilcisi Kılıç Gelen Yardımlar Öncelikle Elazığ’da Dağıtılmaktadır

İHH’nın yaptığı odun kömür yardımları hakkında bir açıklamada bulunan İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Temsilcisi Metin Kılıç hayırseverlerden gelen yardımların öncelikle Elazığ’daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını ancak bazı şartlı bağışların olduğunu bunları da nereye bağışlanmışsa oraya ulaştırdıklarını belirtti.

Elazığ Belediyesi’nden Evleri Yanan Yaşlı Çifte Yardım

Elazığ Belediyesi, yangında evleri kullanılamaz duruma gelen yaşlı çifte yardım elini uzattı.

Elazığ'dan Suriye'ye 30 Tır Un Yardımı Gönderildi

Elazığ İnsani Yardım Derneğince, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve hayırsever vatandaşlar tarafından temin edilen 30 tır un ihtiyaç duyulan bölgelere ulaştırılmak üzere Suriye'ye gönderildi.

Onlara engel olmayın!

Elazığ'ın nüfusu 2023'te ne kadar olacak?

Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi (ADNKS) 2008 veri tabanı esas alınarak TÜİK ve Hacettepe Üniversitesi'nden 2 uzman tarafından hazırlanan projeksiyonda 2023 yılı Türkiye'nin il il nüfus artışı ortaya konuldu.

İHH’dan İki Bin Aileye Kışlık Kıyafet Yardımı

İHH İnsani Yardım Derneği yaklaşan kış öncesinde yardımlarını devam ettiriyor. Yardımlar kapsamında muhtaç ailelere kışlık kıyafet yardımında bulunuldu.

Üç Mahallede Kapsamlı Temizlik Çalışması

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde temizlik ve hijyen çalışmalarını kesintisiz sürdürüyor.

İHH’dan Oyuncak Bayramı ve Şenliği

‘Yetim dayanışma günleri’ kapsamında Elazığ Genç İHH ve İHH Yetim Birimi tarafından iki ayrı yerde oyuncak bayramı ve şenliği düzenlendi

AGD ve Her Daim İyilik Derneği Fidan Dikti

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde geleceğe bir nefeste Anadolu Gençlik Derneği ve Her Daim İyilik Derneği’nden geldi. Anadolu Gençlik Derneği tarafından oluşturulan hatıra ormanına Milli Görüşün Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın adı verildi.

Engellilerin kaldırım çilesi

Türkiye Sakatlar Derneği Elâzığ Şube Başkanı Metin Fırat, engellilerin sorunlarının bir türlü bitmediğini belirterek yetkililerin bu konuya duyarsız kalmaması gerektiğini söyledi.

Kovancılar İHH Şubesinden Odun Kömür Yardımı

İki yıl önce faaliyetlerine başlayanan Kovancılar İHH Şubesi çalışmalarını hayırseverlerin de desteği ile tüm hızıyla devam ettiriyor.

İHH Elazığ Ekibi İzmir’de Kurtarma Faaliyetlerine Katıldı

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneği arama ve kurtarma ekibi İzmir’de meydana gelen depremin ardından yürütülen arama kurtarma faaliyetlerine katıldı.

Elazığ’dan İzmir’e Gönül Köprüsü Kuruluyor

Elazığ Valiliği İzmir’deki deprem faaliyetlerine katkı sağlamak isteyenler için yardım kampanyası düzenledi.

Elazığ'dan 3 Yardım Tırı Daha İzmir’e Gönderildi

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından tüm ülke yaraların sarılması için seferber olurken, 24 Ocakta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki deprem ile aynı kaderi yaşayan Elazığ da seferberliğin başında yer aldı.

Toplam 766 haber.