SP Kadın Kolları Genel Başkanı Ekinci Elazığlılarla buluştu

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, Elazığ'da sivil toplum kuruluşları ve basın mensupları ile bir araya geldi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, Elazığ’a geldi. Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, temasları kapsamında özel bir otelde düzenlenen toplantıda partililer, STK temsilcileri ve basın mensupları ile bir araya geldi. Saadet Partisi Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Züleyha Bahçecioğlu, selamlama konuşması yaptı. 

SP Kadın Kolları Genel Başkanı Ekinci Elazığlılarla buluştu

AKIN: 2 BUÇUK YILDIR SEÇİM ÇALIŞMASI YAPIYORUZ 

İki buçuk yıldır seçim çalışmalarını başladıklarını ifade eden Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın’da kadın kollarımızın yapacağı çalışmalar büyük önem arz ediyor dedi. Akın, “2 buçuk yıldır seçim çalışması yapıyoruz birileri tabi seçim çalışmasına yeni başladı ama Elazığ İl Başkanlığımız son 2 buçuk sene içerisinde gitmedik mahalle, ilçe, belde bırakmadı. Bu farkındalığı oluşturmak açısından teşkilatlarımızın tüm kademesini çok ciddi görevler düşüyor özellikle Elazığ’ımızın nüfusu yüzde 52 oranında kadın nüfusundan oluşuyor dolayısıyla kadın kollarımızın yapacağı çalışmaların önemi son derece büyük. Elazığ’da en hayırlı en güzel çalışmaları kadın kollarımız yapacaktır, sahaya inecek ve çalmadık kapı bırakmayacağız. Milletimizi şuurlandırarak, bilinçlendirerek, farkındalık oluşturarak çözüm yollarını da ortaya koyarak vatandaşlarımızı Saadet Partimizin iktidar olması noktasında destek isteyecek” dedi. 

EKİNCİ: KADIN KOLLARI OLARAK ÇALIŞIYORUZ 

Kadınların önemine değinen Saadet Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Nurgül Beytiye Ekinci, Kadın kolları olarak çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Ekinci, “Bizim kadınlarımız çok kıymetli sadece sözde değil politikada da değerlendirmede de yaptığımız her çalışmada da kadınımızın kıymetli olduğunu ve bu ülkeye çok ciddi katkılar sağladığını, medeniyetin belki bel kemiği, ana taşı olduğunu her defa ifade ettik. Bugün Elazığ’da, dün Diyarbakır’da yarın Ankara’da sonraki gün Edirne’de sonraki gün Yalova’da yani Türkiye’nin dört bir köşesinde Saadet Partisi Kadın Kolları olarak çalışmalarımızı ilçelerimizde, mahallerimizde ve sandıklarda yürütmenin gayreti ve hedefi içerisindeyiz. Bugün biz buradaki basın mensuplarımızla Sivil Toplum Kuruluş temsilcilerimizle ve teşkilat mensubu kadınlarımızla birlikte şunu tekrar etmiş olduk dedik ki; evet bu ülkenin içerisinde bulunmuş olduğu sıkıntılar var, kadınların, gençlerin yaşamış olduğu sıkıntılar var ama bizde azim, bilgi, tecrübe, cesaret var ve bunları çözecek yürek var. İşte bundan dolayı bütün il ve ilçelerimizde 2023 seçimlerinde seçimi kazanacak en önemli etkenin kadınlar olduğunun farkında ve bilincinde hareket etmekteyiz” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN