Adalet Personeli 100. Yıl Etkinlikleri Elazığ'da yapılacak 

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Elazığlı hemşehrimiz Enis Yavuz Yıldırım'ın girişimleriyle 'Adalet Personeli 100. Yıl Etkinlikleri' Elazığ'da gerçekleştirilecek. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Adalet Bakanlığı tarafından Cumhuriyet’in 100. yılı kapsamında ‘Personelin Sesi, Adaletin Nefesi’ sloganı ile başlatılan “Adalet Personeli 100. Yıl Etkinlikleri” çerçevesinde Elazığ’da etkinlikler gerçekleştirilecek Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Elazığlı hemşehrimiz Enis Yavuz Yıldırım’ın girişimleriyle Elazığ’da gerçekleştirilecek olan etkinlikler 16-17 Aralık 2022 tarihleri arasında yapılacak. 16-17 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinlikle personelin eğitim, kültür, sanat ve sportif faaliyetler yaptıkları eserleri sergileyebileceği, personelle bakanlık bürokrasisinin istişare edip bir araya gelebileceği faaliyetler yer alacak. Resimden, spora, konserden Harput yürüyüşüne kadar birçok etkinliğin yer alacağı programa hemşehrimiz Enis Yavuz Yıldırım da katılacak. 

Adalet Personeli 100. Yıl Etkinlikleri Elazığ'da yapılacak 

YILDIRIM: AZİZ ŞEHİR ELAZIĞ’DAYIZ 

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Elazığlı hemşehrimiz Enis Yavuz Yıldırım “Adalet Personeli” çatısı altında, Adliye, Ceza İnfaz Kurumları ve Denetimli Serbestlik personeli ile, hep birlikte güçlü bir ses olmak üzere, Adalet Bakanlığı bürokratlarının da katılımıyla, 100. Yıl etkinlikleri kapsamında aziz şehir ELAZIĞ’ dayız” dedi.

CEZAEVLERİ FUARI DA ELAZIĞ’DA AÇILMIŞTI 

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Elazığlı hemşehrimiz Enis Yavuz Yıldırım bir önceki Genel Müdürlüğü döneminde de Ceza İnfaz Kurumları ile Tutukevleri İş Yurtları Kurumu tarafından yapılan el emeği ürünlerinin yer aldığı fuarın Elazığ'da açılmasına vesile olmuş büyük takdir toplamıştı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN