Elazığ Polis Okulunun hizmete gireceği tarih belli oldu

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş inşaat çalışması devam eden Zülfü Ağar Polis Meslek Eğitim Merkezi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, polis okulunun 2025 yılının ilk yarısında hizmete başlayacağını söyledi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

5 ana blok ve 17,866,31 m² alan üzerine inşası devam eden Polis Meslek Eğitim Merkezinin çalışmalarının devam ettiğini belirten Ali Şiş, “Şuanda yapımı devam ediyor. 2024 yılı sonunda biz aslında bitmesini istiyoruz ama muhtemelen 2025 yılına biraz sarkacak. Deprem süreçleri inşaat durumunu biraz yavaşlattı. Bir aksilik yaşanmasa şuan ki, gidişata göre 2025 yılının ilk yarısında Polis Okulu artık bitmiş olacak. Belki sürpriz yapılarak erken bitirilebilir. Çok bir şeyi kalmadı kaba inşaatı hemen hemen bitti” dedi.

İlerleyen süreçte Özel Hareket Şube Müdürlüğü ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nün de oraya taşınabileceğini vurgulayan Ali Şiş, “Polis Okulu da inşallah bittiği zaman orada ki bakanlığa tahsis edilen alan bayağı büyük bir alan. Muhtemelen ilerleyen safhalarda Özel Hareket ve Çevik Kuvveti’nde oraya gitmesiyle orası farklı bir düzeyde bir kompleks olacak. Dediğimiz gibi inşallah 2025 yılı içerisinde neticelenmesini bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN