Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fırat EDAŞ Elazığ'ı yatırımlarıyla aydınlatıyor 

Elazığ’da kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), aydınlatma çalışmalarına 7/24 devam ediyor.

SP il teşkilatı Alacakaya ilçesini ziyaret etti 

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve yönetim kurulu üyeleri Alacakaya ilçesini ziyaret ettiler. 

CHP’nin 41 Günde 41 Mahalle Gezileri Ulukent Mahallesi ile devam etti 

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 41 Günde 41 Mahalle programının bugün ki durağı Ulukent Mahallesi oldu. 

İl Asayiş ve Güvenlik Koordinasyon toplantısı yapıldı 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman başkanlığında Asayiş ve Güvenlik Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi. 

Başkan Şerifoğulları’ndan üniversite öğrencilerine ziyaret 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Fırat Üniversitesi’ni ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Şerifoğulları’na AK Parti Elazığ Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve ÜNİAK (Üniversiteli Akil Öğrenciler) üyeleri de eşlik etti.

Teoman, Elazığ’da sevenleriyle buluştu 

Sanatçı Teoman, Elazığ’da Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde müzikseverlerle bir araya geldi. 

Yurtbaşı Belediyesi yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz’ın projeleri arasında yer alan yeni belediye hizmet binasının resmi açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

Başkan Gül: Kur’an Kursu öğreticilerimize üvey evlat muamelesi yapılmakta 

Mil-Diyanet Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül, Kuran kursu öğreticilerinin Öğretmen statüsüne göre değerlendirilmesi gerektiğini ifade ederek, aynı fakülteden mezun olan iki kişiden birine sırf Millî Eğitim Bakanlığında çalıştığı için Öğretmen, Diyanet’te çalıştığı için diğerine Öğretici unvanı verilmesi haksızlıktır dedi. 

Şehit öğretmenler sergisi açıldı

Marmara Eğitim Kurumları 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle alışılmışlığın dışında farklı ve anlamlı bir etkinlik düzenledi. Her yıl kutlama etkinlikleri yapılan 24 Kasım da bu yıl anma etkinlikleri yapıldı.

Elazığ’a kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ’da beklenen kuvvetli yağış öncesi vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Milletvekili Erol, çağrıda bulundu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, emniyet mensuplarının haklarının iyileştirilmesi için çağrıda bulundu.

Milletvekili Demirbağ, OSB'de incelemelerde bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, hafta sonu ziyaretleri kapsamında Sezer Kuru Gıda Üretim Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.

Benzine zam motorine indirim geldi! 

Benzine 3 kez üst üste gelen indirimin ardından bu gece yarısı zam geldi. Benzinin litresi 55 kuruş arttı. Motorine ise 95 kuruşluk indirim yapıldı.

Hepsine rekor zam geldi!

2023 yılının başlamasıyla birlikte vergi, harç ve cezalara kallavi zamlar gelecek. 2023 yılı için ceza, harç ve bazı vergilerde yeniden değerlendirme oranı yüzde 122,93 olarak ilan edildi. Cezalar da harçlar da en az 2 kat arttı.

Başkan Şerifoğulları, Cemiloğlu Parkı'nda incelemelerde bulundu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Belediye tarafından yapımı devam eden projelerin inşa çalışmalarını yerinde görmek ve gelinen aşamaya ilişkin bilgi almak üzere bir dizi incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi, klarnet üstadı Yusuf Kamaç’a anma programı düzenleyecek

Elazığ Belediyesi, "Musiki Çınarlarına Vefa" programları kapsamında mahalli müziğin mihenk taşlarından olan ve Elazığ musikisine önemli katkılar sunan Klarnetçi Yusuf Kamaç’ı, vefatının 25’inci yıl dönümünde gerçekleştireceği anma programı ile yâd edecek.

Toplam 1353 haber.