Muhammed Fatih Akarsu Haberleri
SON DAKİKA

Muhammed Fatih Akarsu Haberleri

Muhammed Fatih Akarsu haberleri, haber editörü Muhammed Fatih Akarsu tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ İlçelerinin Kurtuluş Planı isimli kitabın lansmanı yapıldı 

HAZARSAM Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban’ın kaleme aldığı Elazığ İlçelerinin Kurtuluş Planı isimli kitabın lansmanı yapıldı. 

Milletvekili Demirbağ, muhtarlarla istişare toplantısında bir araya geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Elazığ Muhtarlar Derneği'nde muhtarlarla, Elazığ’ın mahallelerine yönelik taleplerin değerlendirildiği istişare toplantısı gerçekleştirdi. 

İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi ihalesi gerçekleştirilecek 

Elazığ Belediyesi tarafından en kapsamlı çevre yatırımı olarak hayata geçirilecek İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi Yapım İhalesi, yarın saat 11.00’de gerçekleştirilecek.

Gabar Dağı'nda petrol rezervi bulundu 

Sabah yazarı Yavuz Donat Şırnak Gabar Dağı'nda bulunan petrol rezervi ve miktarına ilişkin önemli bir yazı kaleme aldı ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın önümüzdeki günlerde bununla ilgili bir duyuru yapacağını aktardı.

Demirbağ, öğrenci yurdunda incelemelerde bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, İlim ve Hayra Hizmet Vakfı’na ait TOKİ marifetiyle yapılan yeni öğrenci yurdundaki çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Milletvekili Demirbağ; “Yeni öğrenci yurdumuzun, Elazığ’ımıza ve vakfımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi. 

Ankara’da Elazığ Tanıtım günleri düzenlenecek 

7 – 11 Aralık tarihlerinde Ankara’da Elazığ rüzgarı esecek. Tanıtım günleri için Elazığ’dan 8 tır Ankara’ya ürün taşıyacak. 

Milletvekili Balık: Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde devrim niteliğinde kararlar aldık 

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, 5 Aralık Dünya Kadın Hakları ve Türk Kadınının Seçme ve Seçilme Hakkını Elde Etmesinin 88. yıl dönümü Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

İHH’dan yetim ve ihtiyaç sahibi aileler için kermes

Elazığ İHH İnsani Yardım Derneği, il merkezindeki faaliyetlerinin yanı sıra ilçe temsilcilikleri aracılığıyla da çeşitli faaliyetler yürütmeye devam ediyor. Bu kapsamda Derneğin Kovancılar İlçe Temsilciliği, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler için kermes düzenledi.

Elazığ 10 ayda 25 patent üretti 

Elazığ’da yılın 10 ayında 25 patent başvurusu gerçekleştirildi. İl başvuru sayısı bazında Bölgede Erzurum’dan sonra ikinci sırada yer aldı. 

Minikler için etkinlik

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler üçüncü sınıf öğrencileri, İyiliğe Uçanlar Anaokulu’nda etkinlik düzenledi. 

Elazığ Belediyesi’nden Gardaş Türküler konseri

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında düzenlediği etkinliklerine devam ediyor.

Elazığ Belediyesi, Engelsiz Yaşam Merkezi açılıyor

Elazığ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Engelsiz Yaşam Merkezi, resmi açılış töreni 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde gerçekleştirilecek.

Asgari ücret zammı için ilk toplantı başladı! 

Milyonlarca çalışanın merakla beklediği asgari ücret zammına ilişkin ilk toplantı başladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, bugün Türk-İş Başkanı Atalay ve TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol'u ağırlıyor. Toplantıda asgari ücret takvimi belirlenecek...

Gürkan, SAMEKS verilerini değerlendirdi 

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Kasım ayı SAMEKS verileri açıklandı. MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan Kasım ayı SAMEKS Verilerini değerlendirdi. 

TÜGVA'dan ELMİYAD'A ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Elazığ İl Temsilcisi Muhammed Sacit Ataş ve yönetimi Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

Emlak vergisi ödemeleri için son gün 

2022 yılına ait emlak vergisinin ikinci taksit ödemeleri için tanınan süre bugün sona erecek. Ödemeler, belediyelere havale yoluyla ya da e-Devlet üzerinden yapılabilecek. 

Toplam 1353 haber.