Elazığ Belediyesi çalışanlarına KBRN Farkındalık, Şüpheli Posta ve Yangın Eğitimi verildi

Elazığ Belediyesi personelinin donanımlarını artırma, iş güvenliği ve çalışan sağlığının korunması noktasında verdiği hizmet içi eğitimlerini sürdürüyor.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Bu kapsamda İçişleri Bakanlığı tarafından 2022 yılının Türkiye’de "Afet ve Tatbikat Eğitim Yılı" ilan edilmesi dolayısıyla Elazığ Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı Elazığ İl Müdürlüğü iş birliği ile başlatılan çalışma kapsamında Elazığ Belediyesi güvenlik birimi personellerine "KBRN (Kimyasal, Biyolojik, Radyoaktif ve Nükleer) Risklerden Korunma Yönetimi, Yangın ile Şüpheli Posta" eğitimi verildi.

Elazığ Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personelleri Hamdi Özkan ve Güçlü Demir tarafından eğitim, Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

AFAD İl Müdürlüğü uzmanlarınca katılımcılara; kimyasal, biyolojik ve radyoaktif tehlikelerle karşılaşabilecekleri acil durumlar ve şüpheli posta tespiti halinde yapılacak ve olası yangınlara karşı atılacak adımlar konusunda bilgilendirme yapıldı.
Verimli geçen program, soru-cevap bölümüyle sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN