Vali Toraman Bin 164 sosyal konutun anahtar teslim tarihini açıkladı 

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Holpenk'te yapılan bin 164 sosyal konutun anahtar teslimlerinin 19 Aralık Pazartesi günü başlayacağını açıkladı. Vali Toraman, 'Pazartesi gününden itibaren bu bin 164 konutun da peyderpey anahtarlarını teslim etmeye başlayacağız' dedi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ’da yapımı gerçekleştirilen sosyal konutlar anahtar teslim aşamasına geldi. Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Aşağı Holpenk bölgesinde yapılan bin 164 konutun anahtar teslim tarihini açıkladı. Vali Dr. Toraman, Elazığ’da yapılan sosyal konutların anahtar teslimlerinin 10 Aralık Pazartesi günü başlayacağını söyledi. 

Elazığ Valisi Dr. Toraman, “Sosyal konutların anahtarları, Pazartesi gününden itibaren (19/12/2022), teslim edilmeye başlıyor. Emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz. Aşağı Holpenk’te Mart ayında kurasını çektiğimiz sosyal konutlarımız vardı. Bin 164 sosyal konut. Bunların da bir an önce vatandaşlarımıza anahtarlarının teslim edilmesi için gayret gösterdik. Pazartesi gününden itibaren bu bin 164 konutun da peyderpey anahtarlarını teslim etmeye başlayacağız. Bin 164 konut önemli bir rakam. İnşallah vatandaşlarımız anahtarlarını teslim aldıktan sonra her şeyleri hazır, kısa sürede evlerine taşınabilecek durumdalar” ifadelerini kullandı.

Vali Toraman Bin 164 sosyal konutun anahtar teslim tarihini açıkladı 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN