Başkan Alan sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı 

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, geçirmiş olduğu Bypass ameliyatının ardından sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini yürüten İdris Alan, kalbindeki damar tıkanıklığı dolayısıyla Bypass ameliyatı geçirdi. Ameliyatın ardından Başkan İdris Alan, sağlık durumu ile ilgili yazılı açıklamada bulundu. Uzun süreden beri yaşadığı kalp sıkıntısı nedeniyle Ankara’da Bypaas ameliyatı geçiren Elazığ TSO Başkanı İdris Alan yoğun bakım ünitesinden normal servise alındı. Başkan Alan yaptığı açıklama ile sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. 

BAŞKAN ALAN SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI 

Başkan Alan yaptığı açıklamada, “Çok değerli üyelerimiz başta olmak üzere arayan soran tüm dost arkadaş ve hemşehrilerimize teşekkürü bir borç biliyorum. Süreç içerisinde bizleri yalnız bırakmayarak Ankara’ya kadar zahmette bulunup gelen değerli arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Allah’a şükürler olsun, başarılı geçen bypass ameliyatımızın ardından yoğun bakım sürecimizi de sağlıkla atlattık. Tetkik, tedavi sürecimizin başlangıcından yoğun bakım sürecine kadar geçirdiğimiz bütün evrelerde başarı kaydeden çok kıymetli doktorlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Sağlık durumumla alakalı açıklama yaptığımız andan itibaren gelen çok sayıda aramalara zorunlu cevap verememenin üzüntüsünü yaşıyor bu konuda çok değerli dostlarımızın engin anlayışlarına sığınıyorum. Bu vesile ile geçirdiğim operasyon nedeni ile arayan, soran, kısa mesaj yolu ve sosyal medya hesaplarından geçmiş olsun dileklerini iletip hayırlı şifalar temennilerinde bulunan, zahmet buyurup Ankara’ya kadar gelip ziyarette bulunan ve bu süreçte dualarıyla yanımızda olup manen bizlere güç veren herkese teşekkür ediyor saygı ve selamlarımı iletiyorum. Allah hepinizden ebeden razı olsun” ifadelerini kullandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN