Açıkkapı'dan Altaş ailesine geçmiş olsun ziyareti

AK Parti önceki dönem Milletvekili Ejder Açıkkapı, rahatsızlığı dolayısıyla bir süredir Ankara'da tedavi gören Elazığ Detay Medya ve Detay Dergisi İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş'ın annesini ziyaret etti.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Muhammed Fatih Akarsu

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi ile Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde gördüğü tedavi sonrasında Ankara Güven Hastanesi’nde tedavisini sürdüren Firdevs Altaş’ı ziyaret eden AK Parti önceki dönem milletvekili Ejder Açıkkapı, Firdevs Altaş’a geçmiş olsun dileklerini ileterek Yüce Allah’tan şifa diledi.

Açıkkapı'dan Altaş ailesine geçmiş olsun ziyareti

Milletvekili Ejder Açıkkapı’nın ziyareti karşısında mutlu olduklarını dile getiren Detay Medya ve Detay Dergisi İmtiyaz Sahibi Gülşah Altaş ise açıklamasında şunları belirtti:

“Ankara Güven Hastanesi’nde kıymetli annemizin tedavisi sürüyor. Bugün ziyaretiyle bizleri onure eden önceki dönem Milletvekilimiz Ejder Açıkkapı’ya aile fertlerimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Bu arada Elazığ’dan bizleri arayan eş dost ve arkadaşlarımıza da teşekkürlerimizi sunuyor, Yüce Allah’tan tüm hastalarımız için acil şifalar diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN