SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Bankada parası olanlara güzel haber!

Türk Lirası mevduatları teşvik etmek için getirilen ve 30 Eylül tarihi itibariyle son bulması öngörülen stopaj indirimi 31 Aralık tarihine uzatıldı.

Salih Satıcı Ve Ekibinden Elazığspor’a Ziyaret

Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, Elazığsporlu futbolcuları ve teknik ekibini ziyaret etti.

Başkan Duran’dan Palu Belediye Başkanına Eleştiri!

CHP İl Başkanı Coşkun Çağlar Duran, Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım’ı eleştirerek, belediyeye alınması düşünülen personellerle ilgili ehliyet, liyakat kavramının aranmadığını kaydetti. Başkan Duran açıklamasında şunları söyledi:

AFAD Başkanı Yunus Sezer Elazığ’da

AFAD Başkanı Yunus Sezer, yapılan çalışmaları incelemek için Elazığ’a geldi.

Fırat EDAŞ, Elazığ’a 6,1 Milyon Lira Yatırım Yaptı

Fırat EDAŞ, Elazığ’ın merkez beldelerinden Yurtbaşı beldesine kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefi doğrultusunda 6,1 milyon lira yatırım gerçekleştirdi.

Elazığlı Muhtarlar Bakan Soylu İle Görüştü

Elazığ’dan Ankara’ya giden muhtarlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir araya geldi. Bakan Soylu Elazığ’daki muhtarların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

İçişleri Bakanlığından Taksi Genelgesi

Polis ekipleri, ticari taksilerin yolcuyu almadığını tespit etmesi halinde, yolcu taksiye bindirilecek. Almamakta ısrar eden taksilere de trafikten men dahil yasal işlem başlatılacak.

Takdir Allah’ındır!

Geçtiğimiz günlerde henüz hayatının baharında koronavirüs illetinden dolayı yaşamını kaybeden Mevlüt Aydemir kardeşimizi hakk’a uğurladık. Elazığ kamuoyunun yakından tanıdığı, kişiliği ve sevecen tavırlarıyla iyi bir insan olan Aydemir, uzun yıllar Elazığ Belediyesi’nde çalışmış ve geçtiğimiz yıllarda emekli olmuştu.

Kabine Bugün Toplanıyor! Yeni Korona Yasakları Masada

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor. Toplantının gündeminde yeni koronavirüs tedbirleri var. Havaların soğuması ve grip mevsiminin de gelmesi nedeniyle lokanta, kafe, restoran, AVM gibi kapalı ve kalabalık ortamlara girişlerde yeni kısıtlamalara gidilmesi bekleniyor.

Aydemir Koronavirüse Yenik Düştü

Elazığ’ın tanınmış esnaflarından Elazığ Belediyesi’nden emekli Mevlüt Aydemir koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Geceye Dair

İnsanlar matbaayı keşfettiğinden beri geceler tamamen karanlık değildir demiş şair. Her karanlığın aydınlıkta kalan bir yanı vardır ya o hesap. Hiçbir karanlık çıkılmayacak kadar koyu renkli gelmez insana. Cazibesi belki de insanı yanıltan bu yanında.

ÖNDER İl Başkanı Karahüseyinoğlu 'Ünlü’nün Açıklamaları Kabul Edilemez'

Önder Elazığ İl Başkanı Dr. Osman Cem Karahüseyinoğlu, katıldığı bir televizyon programında İmam Hatip Camiasını hedef alan açıklamar yapan Ahmet Ünlü’nün tekil örnekler üzerinden bir camiayı hedefe koymasının yanlış olduğunu belirterek yazılı bir açıklama yayımladı.

Başkan Şerifoğulları’nın Destek Verdiği Öğrenciler Finalde

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın "Genç Beyinler Bilimle Buluşuyor" projesi kapsamında destek verdiği Fırat Üniversitesi öğrencileri, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’te finale kaldı.

Tarihi Harput- Hüseynik Yolu Canlanıyor

Elazığ Belediyesi tarafından tarihi süreçte Harput Mahallesi ile güneyinde yer alan Hüseynik Mahallesi arasında ulaşım sağlayan tarihi yolun turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Başkan Dinç ‘Şehrimiz Adına Elimizi Taşın Altına Koyuyoruz’

Elazığ Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Aziz Dinç, kısa adı ELİYGAD olan Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi’nden Uyarı

Elazığ Belediyesi, ‘belediyede iş’ vaadiyle dolandırıcılık yapan şebekeye karşı vatandaşları uyardı.

Cemalettin Emiroğlu vefat etti

Milletvekili Erol, Bıçaklanan Japon Turisti Ziyaret Etti

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Sivrice'de kamp yaparken bacağından bıçaklanan Japon turisti ziyaret etti.