SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Arslan ‘Yörex Önemli Bir Platform Haline Geldi’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ile Antalya’da 20-24 Ekim tarihleri arasında 11. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı düzenlenecek.

2018 seçimlerini doğru bilen ORC'nin patronu son anketi açıkladı!

Son seçimleri gerçeğe en yakın bilen ORC Araştırma'nın patronu Mehmet Pösteki, 7 büyükşehirde yaptıkları anketin sonuçlarını açıkladı. En dikkat çeken sonuç ise DEVA Partisi'nin adeta roketlemiş olması oldu.

Elazığ’da 9 Bin 97 Kişilik Yurtlarda 5 Bin 828 Öğrenci Barınıyor

Elazığ’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı 9 bin 97 kapasiteli 7 yurtta 5 bin 828 öğrencinin yerleştirildiği bildirildi.

Şehidin Var Elazığ!

Suriye’nin Azez kentinde gerçekleştirilen terör saldırısı nedeniyle Elazığlı hemşehrimiz Polis Memuru Cihat Şahin, şehit oldu.

Başkan Bozkurt vefat etti

6 Aylık Kerem, destek bekliyor!

Kerem Ali Yıldırım 6 aylık ama Spinal Muskuler Atrofi (SMA) hastası hayata tutunmak için yetkilerden ve duyarlı vatandaşlardan destek bekliyor.

Harput’ta Yağmur Duası Yapılacak

Harput Mahalle Muhtarı Zülküf Demirpolat, bugün Harput’ta yağmur duası yapılacağını belirterek, dua programına herkesi davet etti.

Motorin ve benzin fiyatlarına 8 zam geldi!

TÜRKİYE'de LPG’ye gelen okkalı zammın ardından motorin ve benzin de zamlandı. 8 Ekim 2021 itibariyle motorin zammı pompaya 23 kuruş olarak yansırken 26 kuruşluk benzin zammı ise pompaya yansıtılmayacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 3600 gösterge için müjde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında Kılıçdaroğlu'nun sağlık raporu ile ilgili sözlerine yanıt verdi.

Elazığ Valiliği’nden, Taksi Denetimleri Hakkında Genel Emir

Elazığ Valiliği taksi kullanan vatandaşların daha güvenilir hizmet almaları için ticari taksi denetimleri ile ilgili ‘’ Taksi Denetimleri Hakkında Genel Emir’’ belgesi yayınladı.

Çaydaçıra-Şahinkaya Yeni Bağlantı Yolu'nda Çalışmalar Tamamlandı

Elazığ Belediyesi’nin ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla Çaydaçıra-Şahinkaya Mahalleleri arasında gerçekleştirdiği alternatif yol çalışmaları tamamlandı.

İl Müftülüğü, Din Görevlileri İle Bir Araya Geldi

İl Müftülüğü Camiler ve Din Görevliler Haftasında Müftülüğe bağlı din görevlileri ile bir araya geldi. Elazığ Müftülüğü tarafından Kültürpark’ta camiler ve din görevlileri haftası nedeniyle buluşma programı düzenlendi.

Vali Yırık ‘Halkın Sesine Kulak Vermeye Gayret Gösterdik’

Merkez Valiliği görevine atanan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, veda mesajı yayımladı. Vali Yırık, “hakikat ve adalet ölçüleri içerisinde olmaya, halkın sesine kulak vermeye gayret gösterip, halkla bütünleştik” dedi.

Vali Toraman görevine başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan atama kararı ile İçişleri Bakanlığı Genel Sekreterliği görevinden Elazığ Valisi olarak atanan Dr. Ömer Toraman görevine başladı.

Kredi ve burs ödemeleri hesaplarda!

Öğrencilere ödenen burs ve kredi ödemeleri hesaplara yatırıldı. Ekim ayı ödemelerinin yapıldığını Bakan Kasapoğlu duyurdu.

Camilerin Dinimizdeki Önemi Anlatıldı

Camiler ve Din Görevlileri haftası nedeniyle İl Müftülüğü tarafından düzenlenen konferansta konuşan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Özdemir, din görevlilerinin Peygamberimiz Hz. Muhammed’i örnek alması gerektiğini söyledi.