SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Takdir Allah’ındır!

Geçtiğimiz günlerde henüz hayatının baharında koronavirüs illetinden dolayı yaşamını kaybeden Mevlüt Aydemir kardeşimizi hakk’a uğurladık. Elazığ kamuoyunun yakından tanıdığı, kişiliği ve sevecen tavırlarıyla iyi bir insan olan Aydemir, uzun yıllar Elazığ Belediyesi’nde çalışmış ve geçtiğimiz yıllarda emekli olmuştu.

Kabine Bugün Toplanıyor! Yeni Korona Yasakları Masada

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor. Toplantının gündeminde yeni koronavirüs tedbirleri var. Havaların soğuması ve grip mevsiminin de gelmesi nedeniyle lokanta, kafe, restoran, AVM gibi kapalı ve kalabalık ortamlara girişlerde yeni kısıtlamalara gidilmesi bekleniyor.

Aydemir Koronavirüse Yenik Düştü

Elazığ’ın tanınmış esnaflarından Elazığ Belediyesi’nden emekli Mevlüt Aydemir koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Geceye Dair

İnsanlar matbaayı keşfettiğinden beri geceler tamamen karanlık değildir demiş şair. Her karanlığın aydınlıkta kalan bir yanı vardır ya o hesap. Hiçbir karanlık çıkılmayacak kadar koyu renkli gelmez insana. Cazibesi belki de insanı yanıltan bu yanında.

ÖNDER İl Başkanı Karahüseyinoğlu 'Ünlü’nün Açıklamaları Kabul Edilemez'

Önder Elazığ İl Başkanı Dr. Osman Cem Karahüseyinoğlu, katıldığı bir televizyon programında İmam Hatip Camiasını hedef alan açıklamar yapan Ahmet Ünlü’nün tekil örnekler üzerinden bir camiayı hedefe koymasının yanlış olduğunu belirterek yazılı bir açıklama yayımladı.

Başkan Şerifoğulları’nın Destek Verdiği Öğrenciler Finalde

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın "Genç Beyinler Bilimle Buluşuyor" projesi kapsamında destek verdiği Fırat Üniversitesi öğrencileri, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’te finale kaldı.

Tarihi Harput- Hüseynik Yolu Canlanıyor

Elazığ Belediyesi tarafından tarihi süreçte Harput Mahallesi ile güneyinde yer alan Hüseynik Mahallesi arasında ulaşım sağlayan tarihi yolun turizme kazandırılması için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Başkan Dinç ‘Şehrimiz Adına Elimizi Taşın Altına Koyuyoruz’

Elazığ Altınovalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Av. Aziz Dinç, kısa adı ELİYGAD olan Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği’ni ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi’nden Uyarı

Elazığ Belediyesi, ‘belediyede iş’ vaadiyle dolandırıcılık yapan şebekeye karşı vatandaşları uyardı.

Cemalettin Emiroğlu vefat etti

Milletvekili Erol, Bıçaklanan Japon Turisti Ziyaret Etti

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Sivrice'de kamp yaparken bacağından bıçaklanan Japon turisti ziyaret etti.

Elazığ’da Akıllı Ulaşım Dönemi

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla toplu ulaşımda kapsamlı bir düzenlemeyi hayata geçirdi. Elazığ Belediyesi tarafından teknolojik altyapıya dayalı olarak hayata geçirilen Akıllı Toplu Ulaşım Sistemi kapsamında, Kioks cihazları, Akıllı Duraklar ve Akıllı Ulaşım Sihirbazı ile yolculara kolaylık kazandırıldı.

Başkan Or ‘Milletin Kanından Şüphe Eden Vekil, Hadsiz Açıklamalar Yapmıştır’

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, geçtiğimiz günlerde bir belde belediyesinin açılış töreninde konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın hadsiz açıklamalarda bulunduğunu belirterek, önümüzdeki seçimlerde milletin kendilerine gereken dersi vereceklerini kaydetti.

Milletvekili Erol, Batı Sitesi Sakinlerini Dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Abdullahpaşa Mahallesi Batı Sitesi Sakinlerini dinledi. Milletvekili Erol, sorunları yeniden mecliste dile getireceklerini söyledi.

‘Fırat Turu’ Projesi Devam Ediyor

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından başlatılan “Fırat Turu” Projesi kapsamında Malatya’ya gelen turistlerin altı günlük tur programlarının beşinci gününde Arapgir’de düzenlenen trekking turuna Malatya Valisi Aydın Baruş da katılım sağladı.

Yetim Kardeşlerin Sünnet Hayali İHH Tarafından Gerçekleştirildi

Her çocuğun hayali erkekliğe ilk adımı attığı sünnet düğününün şenlikli ve eğlenceli geçmesi, konvoylar oluşturulmasıdır. Yetim olan Yaser Sirac ve Ahmet Eren kardeşlerin de benzeri bir hayali vardı. Kardeşlerin bu hayali İHH tarafından gerçeğe dönüştürüldü.

230 Geçici İşçi Alımına Rekor Sayıda Başvuru

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çalıştırılmak üzere alınacak Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 230 işçi alınacağı duyurulmuştu. Alım yapılacak toplamda 230 işçi için müracaat sayısı 7 bin 25 kişi oldu.

Zafran TOKİ Konutları Teslim Ediliyor

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yapımına başlanılan Zafran Mahallesi’ndeki hak sahibi vatandaşlar 20 Eylül – 4 Kasım 2021 tarihlerinde konutlarını teslim alabilecekler.

Milletvekili Erol’dan Anlamlı Ziyaret

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Namık Bulut ve yönetim kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret etti.