SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Özer Macit 'Fiyat Artışlarından Vatandaş Kadar Esnafımızda Mağdur'

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkan Adayı Özer Macit, ürünlerde yaşanan fiyat artışları nedeniyle vatandaşlar kadar bakkal esnafının da mağdur olduğunu söyledi.

Hilalkent Sosyal Hizmet Binası Projesi’nde Sona Gelindi

Şehri geleceğe taşımak için ulaşımdan turizme, sosyal ve kültürel projelerden altyapı çalışmalarına birçok hizmeti hayata geçiren Elazığ Belediyesi, yeni haliyle her yaştan vatandaşımıza hitap edecek "Hilalkent Sosyal Hizmet Binası"nı yakın zamanda vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

AK Parti'de seçim hazırlığı! Ekonomi, uzun yargılama, EYT ve erken yaşta evlilik harekatı

AK Parti seçim hazırlıklarını sürdürüyor. AK Parti’nin sahadan gelen eleştiriler doğrultusunda hazırladığı raporda, vatandaşların ekonominin yanı sıra, erken yaşta evlilikten doğan mağduriyet ve EYT gibi konuları dile getirdiği belirtildi.

Elazığ Belediyesi’nden Mevsimlik Çiçek Dikimi

Şehri daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, mevsimlik çiçek dikimleriyle şehrin dört bir yanını güzelleştiriyor.

Saraç, Şoför Esnafı Mağdur Ediliyor

Elazığ Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Halil Saraç, Şoför esnafının zor bir şekilde kontak çevirdiğini ifade ederek acilen toplu ulaşıma zam yapılması gerektiğini söyledi.

Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi Projesinin İmzaları Atıldı

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) 2021 Yılı Yönetim Danışmanlığı Teknik destek Programı kapsamında başarılı bulunan Elazığ Tuhafiyeciler Esnaf Odası’nın “Kurumsal Kapasitenin Geliştirilmesi” projesi düzenlenen törenle imzalandı.

Elazığ Valiliği Batan Tekne İle İlgili İnceleme Başlatıldığını Duyurdu!

Elazığ Valiliği geçtiğimiz gün Karaleylek ve Saklıkapı kanyonlarında yolcu tahliyesinden sonra batan tekne ile ilgili açıklama yaptı.

29’uncu Sayımız Okurlarıyla Buluşuyor

Elazığ’da yayın hayatını sürdüren aylık haber - aktüel dergisi Detay, 29’uncu sayısıyla okuyucularıyla buluşuyor. Derginin yeni sayısının kapağında şehrin sevilen simalarından Av. İbrahim Gök yer aldı.

Başkan Yılmaz ‘Yeni Hizmet Binamız İçin Gün Sayıyoruz’

Yurtbaşı Beldesi’ne kalıcı hizmetler kazandıran başkan Yasin Yılmaz, yeni belediye hizmet binası inşaatında sona gelindiğini belirtti. Başkan Yılmaz, kısa bir süre sonra modern yapısıyla göz dolduracak olan Yurtbaşı Belediyesi hizmet binasına tüm birimlerin taşınacağını kaydetti.

Bakan Yanık ‘Evde Bakım Yardımı’ ödemelerini hesaplara yatırıyoruz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “Toplam 963 milyon TL ‘Evde Bakım Yardımı’ ödemelerini hesaplara yatırıyoruz” dedi.

ELYSİUM Park Avm Hizmete Açıldı

Tetiş Yapı'nın Elazığ'a kazandırdığı bölgenin en büyük alışveriş merkezi ELYSİUM Park AVM'nin halka açılış töreni gerçekleştirildi.

Benzin, motorin ve LPG'ye 2.5 ila 3 lira zam geliyor!

Akaryakıt istasyonları, fiyatlardaki artış beklentisinin ardından litre fiyatlarının listelendiği tabelaları ikisi ana rakam, ikisi de virgül sonrası küsurat olmak üzere dört haneli rakamlara hazırlıyor.

Son Uçak da Kalktı, Elazığ Havalimanı Kapatıldı

Elazığ havalimanı 45 gün süre ile pist bakım ve onarım çalışmaları dolayısıyla kapatılacak. Elazığ’dan farklı şehirlere uçmak isteyen vatandaşlar komşu şehirlerdeki havalimanlarını kullanacak.

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası Açılıyor

Elazığ Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası açılış töreni, 15 Ekim Cuma günü saat 13.00’te gerçekleştirilecek.

Çakmak, Merkez Bankası Başkan Yardımcılığına Getirildi

Resmi Gazete’de Merkez Bankası’nda atama kararları yayımlandı. Karara göre Elazığlı hemşehrimiz Semih Tümen Merkez Bankası Yardımcılığı görevinden alınırken yerine yine Elazığlı isim olan Taha Çakmak Merkez Bankası Yardımcılığı görevine getirildi.

Şehidimiz Fethi Sekin’in Şehit Olduğu Adliye Saldırısında Patlayıcı Temin Eden Terörist Yakalandı

İzmir'de polis memuru Hemşehrimiz Fethi Sekin'in şehit olduğu Adliye saldırısında silah ve patlayıcı temin eden Suriye uyruklu terörist yakalandı.

Erbakan ‘Asıl mesele sistem değil zihniyet meselesi’

Yeniden Refah lideri Erbakan, sistem tartışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, asıl tartışılması gerekenin sistem değil zihniyet meselesi olduğunu söyledi.