SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Toraman Kilometre Kilometre Fiyatları Açıkladı

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, 2021 – 2022 eğitim öğretim yılı için beklenen servis ücretlerindeki zam oranının yüzde 19 ile yüzde 24 arasında yapılacağını söyledi. Başkan Toraman aşı konusunda da çağrıda bulundu.

Balakgazi Parkı ve Cam Seyir Terası Açılıyor

Binlerce yıllık tarihi birikimi ve kadim kültürüyle medeniyetler merkezi olan Harput, yeni simgesine kavuştu.

Başkan Adayı Salih Satıcı ‘Odamıza Kayıtlı Esnaflarımız Unutulmuş’

Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı, seçim çalışmaları kapsamında odalarına kayıtlı esnafları ziyaret ettiklerini ifade ederek “Esnaflarımızın sorunları çok. Gerek sosyal gerek ekonomik alanlarda yaşadığı sıkıntıları profesyonel bir şekilde çözeceğiz” dedi.

Elazığ Belediyesi’nden Arsa Satışı

Elazığ Belediyesi, mülkiyeti Belediye’ye ait Sürsürü (Cumhuriyet) Mahallesi’nde bulunan 11 adet taşınmazı gerçekleştireceği ihale ile satışa çıkaracak.

Başkan Yılmaz ‘Yurtbaşı Beldemiz Gelişiyor’

Şehrin her geçen gün gelişen ve değişen beldesi Yurtbaşı’nda belediye hizmetleri göz dolduruyor. Göreve geldiği günden bugüne belde sakinlerinin mutluluğunu esas alan çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, yaz aylarını fırsata çevirdiklerini belirterek, hizmetlerin artarak devam ettiğini söyledi.

DSİ sürekli işçi alacak!

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 2 bin 5 kadroya sürekli işçi alınacak.

Elazığ Belediyesi ‘Tasavvuf Konseri ve Aşure Günü’ Etkinliği Gerçekleştirdi

Elazığ Belediyesi tarafından Kültür Park Amfitiyatro’da "Tasavvuf Konseri ve Aşure Günü" etkinliği düzenlendi.

Elazığ Belediyesi Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir trafiğini rahatlatmak ve ulaşımda konforu artırmak için yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, şehir içi trafik yoğunluğunu rahatlatan ve vatandaşlar tarafından sıklıkla kullanılan Necmettin Erbakan Bulvarı(Kuzey İmar Yolu) üzerinde kısa süre önce başlatılan yol yenileme çalışmalarını tamamlayarak tekrar hizmete hazır duruma getirdi.

Saadet Partisi İl Başkanı Akın'dan ELİYGAD'a ziyaret

Saadet Partisi (SP) Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derniğini (ELİYGAD) ziyaret etti.

Elazığ Vaka Sayıları Zirvede

Necla Bak Beauty Center 4. yılını kutladı!

Necla Bak Beauty Center Lazer Epilasyon ve Cilt Bakım Merkezi, hizmette 4. yılı dolayısı ile kutlama yaptı.

EBK, Levent Deringöl’le Sözleşme İmzaladı

Elazığ’da kuruluşunu tamamlayan Elazığ Basketbol Spor Kulübü, yeni sezonda Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde mücadele ederek ilimizi temsil edecek.

Elazığ Belediyesi’nden Muharrem Ayına Özel Tasavvuf Konseri

Paylaşmaya, hoşgörüye, birlik ve beraberliğe dikkat çekmek isteyen Elazığ Belediyesi, “Muharrem Ayı” etkinlikleri çerçevesinde Kültür Park Amfitiyatro’da Tasavvuf Konseri gerçekleştirecek.

MÜSİAD Dost Meclisine Orman Bölge Müdürü Çetiner Konuk Oldu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen, Dost Meclisi toplantılarının bu haftaki konuğu Elazığ Orman Bölge Müdürü Muhammed Salih Çetiner oldu.

Fırat Üniversitesi Hastanesinde Hemşirelere Eğitim Verildi

Fırat Üniversitesi Hastanesi Algoloji anabilim dalı öğretim üyesi Doç. Dr. Sibel ÖZCAN tarafından kliniklerde görev yapan hemşirelere yönelik ağrının değerlendirilmesi ve Ağrı’da hemşire bakımı eğitimi verildi.

Abdulkadir Selvi kulis bilgisini paylaştı!

Hürriyet gazetesi yazarı Abdülkadir Selvi, AK Parti ve MHP'nin uzun süredir üzerinde çalıştığı seçim barajının yüzde 5'e düşürüleceğini yazdı.

Elazığ’ın En Büyük Öztüketim Güneş Enerji Santrali Baskil’e Kuruluyor

Cumhuriyet tarihinde Doğu Anadolu Bölgesi’ne yapılan en büyük özel sektör yatırımı olan Seza Çimento, elektrik ihtiyacını karşılamak üzere güneş enerjisi santrali kuruyor. Seza Çimento, Elazığ’da yer alan çevreci fabrikasının elektrik ihtiyacını güneş enerjisinden karşılamak üzere Gumbel Group bünyesinde faaliyet gösteren Heran Enerji ile sözleşme imzaladı. 2021 yılı bitmeden işletmeye alınması planlanan 21MWp kapasiteli projeyle ilk etapta fabrikanın enerji tüketiminin 30’unun karşılanması hedefleniyor.

Emlakçılar, Sorunlarını Konuşmak Üzere Bir Araya Geldi!

El Aziz Emlakçılar Derneği(ELZEM-DER) tarafından emlakçıların sorunları konuşulduğu istişare toplantısı gerçekleştirildi.