SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

ELHAK Platformundan 10 Büyükelçi İle İlgili Açıklama 

Elazığ Hak Adalet ve Kardeşlik Platformu Dönem Sözcüsü Emrah Seçer, düzenlediği basın toplantısın ülke gündemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Küçük Esnaf Zor Durumda

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkan Adayı Hakan Gökhan Erkal, küçük esnafın çok zor durumda olduğunu ifade ederek esnafın sorunlarının odanın düzenlediği fuarlarla çözülemeyeceğini söyledi.

Vali Toraman’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Elazığ Belediyesi Kışa Dayanıklı Yeşillendirme Çalışmalarına Devam Ediyor 

Elazığ Belediyesi, kent estetiğine değer kazandıran çalışmalarına devam ediyor. Daha yeşil bir Elazığ hedefiyle çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi, şehir genelinde yeni park alanlarını bir bir hizmete sunarken yeşil alanlarda da çim ekimi, çiçek dikimi ve peyzaj çalışmalarına devam ediyor. 

İsmet Paşa İlkokulu Velileri Tedirgin!

İsmet Paşa İlkokuluna öğrencilerini gönderen veliler, okulda güvenlik görevlisi olmaması nedeniyle tedirginlik yaşıyor.

Şehrin Donanımlı İlk Fuar ve Kongre Merkezi Çok Yakında Hizmette

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın kent vizyonuna hizmet edecek projeleri arasında yer alan "Fuar ve Kongre Merkezi" inşaatı büyük oranda tamamlandı. Bölgesinin en büyüğü olma özelliği ve modern yapısıyla şehre farklı bir cazibe kazandıracak büyük proje, çok yakında Elazığlıların ve komşu illerin hizmetine sunulacak.

Çağlar, Elazığ Ne Festivali Yapmalı? 

Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı Başkanı Mehmet Çağlar festivallerle ilgili açıklama yaptı. Başkan Çağlar, “Elazığ’ın “Uluslararası Hazar Şiir Akşamları” etkinliklerini tekrar bir festival olarak başlatmasının doğru olacağını düşünüyoruz” dedi. 

Salih Satıcı ve Yönetiminden Galericiler Sitesi’ne Ziyaret

Elazığ Karma Esnaf Odası Başkan Adayı Salih Satıcı ve yönetimi, Galericiler Sitesi esnaflarını ziyaret etti.

Başkan Duran’dan eleştirilere yanıt

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Coşkun Çağlar Duran İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Elazığ ziyareti hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi. 

Elazığ Valiliği'nden dolandırıcılık uyarısı

Elazığ Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada ‘Son günlerde bazı art niyetli kişi veya kişilerin Elazığ Valiliği veya Elazığ Valisi Dr. Ömer TORAMAN ismini kullanarak, İlimizde faaliyet gösteren Sivil Toplum kuruluşları ile esnaflarımızın iyi niyet duygularını istismar ederek, çeşitli bahanelerle bağış adı altında yardım talebinde bulunduğuna dair duyumlar alınmaktadır’ denilerek şu açıklamalar yapıldı.

Çaydaçıra Mahallesi’ndeki 60 Konutun Kurası Çekildi 

Çaydaçıra Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapımı tamamlanan 3+1 olan 142 konuttan 60 tanesi satışa sunuldu ve 18 – 22 Ekim tarihleri arasında alındı. 

Milletvekili Demirbağ Emeklilerle Bir Araya Geldi 

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Türkiye Emekliler Derneği Elazığ Şube Başkanı Vedat Gür ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek emeklilerin sorun ve taleplerini dinledi. 

Gök ‘Elazığ'ın Makûs Talihini Yenmesi İçin Mevcut İktidar Değişmeli’

Elazığ'ın sevilen simalarından avukat, işadamı ve siyasetçi İbrahim Gök ile Detay Dergisi okuyucuları için bir söyleşi gerçekleştirdik. Meslek hayatına başladığı ilk günden bugüne yaşamından kesitlere yer verdiğimiz söyleşide, Gök ile Elazığ'ın yakın siyasi geçmişini ve bugününü konuştuk. Milli Görüş geleneğinden gelen ve şimdilerde Yeniden Refah Partisi'nde siyasi yaşamını sürdüren Gök, 30 yıllık meslek hayatında birçok badire atlattığını, her daim mazlumun yanında yer aldığını belirtti.

Belediye Personeline Afet Eğitimi Semineri

Elazığ Belediyesi ile Elazığ İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından, Elazığ Belediyesi personeline afet eğitimi ve farkındalık semineri düzenlendi.

FÜ’de Veteriner Hekimliği Öğretiminin 179. Yılı Kutlandı

Türk Veteriner Hekimliği Öğretiminin 179. Yılı, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde düzenlenen bir törenle kutlandı.

Meteoroloji'den Zirai Don Uyarısı! 

Meteoroloji 13 Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Adıyaman, Tunceli ve Bingöl çevreleri için zirai don uyarısında bulundu. 

Elazığ, yetim evlat muamelesi görüyor!

Önce 24 Ocak 2020 yılındaki büyük deprem, sonrasında pandemi süreci derken vatandaşın hali içler acısı. Elazığ insanına bir dokunup bin ah işittiğimiz şu günlerde ekonominin geldiği nokta vatandaşı canından bezdiriyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Yarın Toplanıyor! 

Kabine toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yarın yapılacak. Aynı zamanda ay sonu Roma'da gerçekleşecek olan G20 Liderler Zirvesi'nden önceki son Kabine'de; zirve hazırlıkları, koronavirüs ve terörle mücadeledeki son durum ile bölgesel gelişmeler de değerlendirilecek. 

Elazığ Belediyesi Güneş Enerji Santrali Elektrik Üretmeye Başladı 

Elazığ Belediyesi’ne ekonomik anlamda katkı sunacak projeler arasında yer alan Güneş Enerji Santrali (GES) projesinin ilk etabı tamamlanarak faaliyete geçti.