SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

İHH’dan Yetim ve Mülteci Çocuklara Kırtasiye Desteği

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi tarafından yeni başlayan eğitim yılı öncesinde 350 yetim ve mülteci çocuğunun kırtasiye ihtiyacını karşıladı.

Yeni Odun Ambarı Çalışmalarında Sona Gelindi

Elazığ Belediyesi tarafından Karşıyaka - Beyyurdu yolu üzerinde yapılan yeni odun ambarı çalışmalarında sona gelindi.

İHH İl Temsilcisi Metin Kılıç Görevini Devretti

İHH Elazığ İl Temsilcisi Metin Kılıç, Konya’ya tayini çıkması nedeniyle yaklaşık on yıldır yürüttüğü başkanlık görevini devretti.

Harput Sergi Salonu Hizmete Açıldı

Harput Sergi Salonu, çit baskı el sanatları sergisi ile hizmete açıldı. Harput’un sivil mimarisini yansıtan 19. yüzyıla ait önemli bir eser olan ve restorasyon çalışmalarıyla yeniden hayat bulan Sunguroğlu Konağı’nın bodrum katı, sergi salonu olarak hizmete açıldı.

Elazığ’da Trafiğe Kayıtlı Araç Sayısı Kaç Oldu?

Türkiye İstatistik Kurumu şehirlerde olan araç sayılarını açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’da Temmuz ayı sonu itibariyle toplam trafiğe kayıtlı araç sayısı 136 bin 580 oldu. Aynı yılın bir önceki ayına göre Elazığ’daki araç sayısı 405 adet arttı.

Bomba kulis! İmamoğlu İYİ Parti'nin Cumhurbaşkanı adayı mı olacak?

MİLLET İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı tartışması sürerken, CHP ve İYİ Parti liderlerinden üst üste gelen açıklamalar CHP ile İYİ Parti'nin farklı adaylar çıkarması olasılığını güçlendiriyor. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Millet İttifakı birden çok aday çıkarabilir" sözleri Ekrem İmamoğlu ile ilgili yeni bir iddiayı gündeme getirdi.

Başkan Ulaş ‘Okulların Açılacak Olması Esnaflarımızı Mutlu Etti’

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş, okulların açılacak olmasıyla birlikte esnaflarımızın işlerinde bir canlanma olduğunu ifade ederek vatandaşlara seslenerek alış verişlerini yerel esnaftan yapmalarını istedi.

Erkal ‘Elektrik Faturaları Esnafı Mağdur Ediyor’

Elazığ Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkan Adayı Hakan Gökhan Erkal, elektrik faturalarının haddinden fazla yüksek geldiğini ifade ederek “ AKSA elektrik faturalalarını nasıl hesaplıyor aylar arasında çok büyük farklılıklar var” dedi.

ÖSYM duyurdu! 2021 YKS tercih sonuçları açıklandı

YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Milyonlarca üniversite adayının heyecanla beklediği açıklama ÖSYM'den geldi. Yerleştirme sonuçlarına, "sonuc.osym.gov.tr" adresinden ulaşılabilecek.

Aşağıdemirtaş Mahalle Oldu!

Elazığ’ın en eski yerleşim yerlerinden olan Aşağıdemirtaş’ta gerçekleşen referandum sonucunda köylüler mahalle olmak adına sandığa gitti.

Karakoçan İHH’dan Öğrencilere Motivasyon Şenliği

İHH Karakoçan Şubesi yeni eğitim öğretim yılı öncesindeKovancılar ve Karakoçan'da bulunan yetim çocuklarına yönelik motivasyon şenliği düzenledi.

Şehre 41’inci Mahalle Geliyor!

Elazığ’ın en eski yerleşim bölgelerinden olan Aşağıdemirtaş Köyü’nde Referanduma gidiliyor. Referandum sonucunda ‘Evet’ çıkması durumunda Elazığ’ın 41’inci mahallesi Aşağıdemirtaş olacak.

Başkan Arslan'dan ELİYGAD'a önemli açıklamalar

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, saygın iş insanı Asilhan Arslan, Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELİYGAD) yönetimini makamında kabul etti.

Başkan Yılmaz eleştirilere tek tek yanıt verdi!

Yurtbaşı Belediyesi ile ilgili bazı basın - yayın organlarında çıkan haberlere ilişkin aşağıda belirtilen hususlar kamuoyunun aydınlatılması adına önem arz etmekte olup, belediyeden yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verilmiştir.

30 Ağustos’ta Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

Elazığ Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri nedeniyle o tarihte bazı yolların trafiğe kapalı olduğunu açıkladı.

Genel Müdür Yıldız ‘Karakoçan Bazlama Barajı İnşaatı Çalışmaları Devam Ediyor’

Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Elazığ iline yaptığı yatırımlarla ilimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor.