SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ’da Akıllı Ulaşım Dönemi

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla toplu ulaşımda kapsamlı bir düzenlemeyi hayata geçirdi. Elazığ Belediyesi tarafından teknolojik altyapıya dayalı olarak hayata geçirilen Akıllı Toplu Ulaşım Sistemi kapsamında, Kioks cihazları, Akıllı Duraklar ve Akıllı Ulaşım Sihirbazı ile yolculara kolaylık kazandırıldı.

Başkan Or ‘Milletin Kanından Şüphe Eden Vekil, Hadsiz Açıklamalar Yapmıştır’

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, geçtiğimiz günlerde bir belde belediyesinin açılış töreninde konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın hadsiz açıklamalarda bulunduğunu belirterek, önümüzdeki seçimlerde milletin kendilerine gereken dersi vereceklerini kaydetti.

Milletvekili Erol, Batı Sitesi Sakinlerini Dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Abdullahpaşa Mahallesi Batı Sitesi Sakinlerini dinledi. Milletvekili Erol, sorunları yeniden mecliste dile getireceklerini söyledi.

‘Fırat Turu’ Projesi Devam Ediyor

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından başlatılan “Fırat Turu” Projesi kapsamında Malatya’ya gelen turistlerin altı günlük tur programlarının beşinci gününde Arapgir’de düzenlenen trekking turuna Malatya Valisi Aydın Baruş da katılım sağladı.

Yetim Kardeşlerin Sünnet Hayali İHH Tarafından Gerçekleştirildi

Her çocuğun hayali erkekliğe ilk adımı attığı sünnet düğününün şenlikli ve eğlenceli geçmesi, konvoylar oluşturulmasıdır. Yetim olan Yaser Sirac ve Ahmet Eren kardeşlerin de benzeri bir hayali vardı. Kardeşlerin bu hayali İHH tarafından gerçeğe dönüştürüldü.

230 Geçici İşçi Alımına Rekor Sayıda Başvuru

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çalıştırılmak üzere alınacak Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 230 işçi alınacağı duyurulmuştu. Alım yapılacak toplamda 230 işçi için müracaat sayısı 7 bin 25 kişi oldu.

Zafran TOKİ Konutları Teslim Ediliyor

Elazığ’da 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yapımına başlanılan Zafran Mahallesi’ndeki hak sahibi vatandaşlar 20 Eylül – 4 Kasım 2021 tarihlerinde konutlarını teslim alabilecekler.

Milletvekili Erol’dan Anlamlı Ziyaret

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol 19 Eylül Gaziler günü nedeniyle Türkiye Muharip Gaziler Derneği Elazığ Şube Başkanı Mehmet Namık Bulut ve yönetim kurulu üyelerini dernek binasında ziyaret etti.

Fatih Erbakan ‘Aşı karşıtı, modern tıp karşıtı değiliz bunu şiddetle reddediyoruz’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan , düzenlediği basın toplantısında, aşı karşıtı ve modern tıp karşıtı olmadıklarını; faz aşamalarını tamamlamış, ruhsatları alınmış aşıları, kendilerine ve çocuklarına yaptırdıklarını, karşı olduklarını şeyin mRNA teknolojisiyle üretilmiş içinde çok tehlikeli Grafen maddesi taşıdığı kanıtlanmış ve hücrenin çekirdeğine etki edip oradaki genetik yapıyı değiştirmesi ve bozması muhtemel olan faz aşaması tamamlanmamış Phizer-Biontech benzeri teknolojideki aşılar olduğunu vurguladı.

Başkan Şerifoğulları İzzetpaşa Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vatandaşın sorun ve taleplerini dinlemek üzere İzzetpaşa Mahallesi’ni ziyaret etti.

Elazığ Belediyesi’nden Toplu Açılış Töreni

Elazığ Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Dijital Kütüphanesi, 25 bin eserden oluşan geniş dijital arşiviyle 18 Eylül Cumartesi açılıyor.

KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı!

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında kalmak için 12 Eylül'de sona eren başvuruların sonuçları açıklandı. KYK yurdu çıkıp çıkmadığı nasıl öğrenilir? İşte ayrıntılar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan AYD Ödül Töreninde Konuştu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde "6. Anadolu Medya Ödülleri" programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2023 Türkiye ve Türk milletinin yeniden şahlanışının sembolüdür." dedi.

4 – 6 Yaş Grubu İçin Kur’an Kursu Açıldı

Elazığ Müftülüğü tarafından Akçakiraz Beldesi Yeşilkuşak Mahallesi’nde 4 – 6 yaş çocukları için kuran kursu açıldı.

Elazığ Fuar Ve Kongre Merkezi İnşasında Sona Gelindi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, vizyon projelerinden biri olan Elazığ Fuar ve Kongre Merkezi yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Fuar ve Kongre Merkezinin şehrin gelişimi açısından çok önemli bir yatırım olduğunu ifade eden Başkan Şerifoğulları, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını kaydetti.

Tarihi Hoca Hasan Hamamı’nda Restorasyon Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi’nin, medeniyetlere ev sahipliği yapmış Harput’u hak ettiği değere kavuşturmak ve kültür turizmine kazandırmak amacıyla başlattığı çalışmalar devam ediyor.

Milletvekili Erol'dan Rektör Göktaş'a tepki!

CHP Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Gürsel Erol, Fırat üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

Işıklı Izgaralar Sürücülerin Dikkatini Dağıtıyor

Elazığ'da Keban yolu olarak bilinen Şehit Kornegeral Hulusi Sayın Bulvarındaki ışıklı ızgaralar gece saatlerinde sürücelerin dikkatini dağıtıyor.

Kovancılar İHH’dan Afrika’da Su Kuyuları

Kurulduğu günden beri dünyanın dört bir yanında mazlum ve mağdurların yanında olmaya devam eden İHH İnsani Yardım Derneği, Afrika’da suya ulaşmakta güçlük yaşayan mazlum ve mağdur insanlara su kuyuları açıyor.