SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Milletvekili Erol ‘Sevgili Gençler Mustafa Kemal Atatürk'ün Yolunda Asla Vazgeçmeyin’

Elazığ'da Geleneksel hale getirilen ve bu yıl Üçüncüsü düzenlenen “Salçalı Köfte Festivali” başladı.

Muhtarlardan vefa ziyareti

Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Gül, beraberinde mahalle muhtarlarıyla birlikte Elazığ eski Valisi, şimdiki Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ı ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Vali Kaldırım, “Memleket havası getirdiler” ifadelerini kullandı.

Elaziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’nden Eğitime Destek

El Aziz Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği, Elazığ’da bulunan yetim çocuklara kırtasiye yardımında bulundular.

Ankara’da Peynirli Ekmek Rüzgarı Esecek

Başkent’te Elazığ rüzgarı esecek. Ankara Elazığ Kültür Derneği Genel Başkanı Mehmet Ergün, Pazar günü düzenlenecek olan programa gurbetteki tüm Elazığlıları davet etti.

Başkan Or ‘Hayalet İlçe Sivrice’

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or ve beraberindeki teşkilat mensuplarının durağı Sivrice ilçesi oldu. 24 Ocak’tan yaşanan büyük depremin merkez üssü olan Sivrice’nin hayalet ilçe konumunda olduğunu ifade eden Başkan Or, esnaf ve vatandaşın sorunlarının çözülmediğini kaydetti.

İş Birliği Protokolü İmzalandı

Din Eğitimi alanında etkin verimli hizmetler veren güzide kurumlardan olan Fırat Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile Elazığ Harput Hafız Abdullah Nazırlı Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında düzenlenen Eğitim Öğretim ve Karşılıklı İş Birliği Protokolü İmza töreni düzenlendi.

Şehit Fethi Sekin Külliyesi’nin Kaba İnşaatı Bitti

Elâzığ Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Şehit Fethi Sekin Külliyesi'nin kaba inşaat çalışmaları tamamlandı.

Başkan Uslu ‘Ağın'a TYP İstihdamı Yapılmaması Çok Çirkin’

Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün TYP alımlarında Ağın’a kontenjan verilmemesine tepki gösterdi. Uslu, “Planlamayı yapan yetkililere ilçem ve hemşehrilerim adına hakkımızı helal etmediğimizin bilinmesini isteriz” dedi.

Elazığ Belediyesi 10 Şoför Alacağını Duyurdu

Elazığ Belediyesi Ulaşım A.Ş bünyesinde İş-Kur İEP programı kapsamında Şehir İçi Toplu Ulaşım Aracı kullanabilecek 10 şoför alımı yapılacağını duyurdu.

Elazığ Valiliği Kanyonlarla İlgili Açıklama Yaptı

Elazığ Valiliği, Baskil ilçesinde yer alan Saklıkapı Kanyonu ve Karaleylek Kanyonu’na vatandaşların traktörler ile gitmesi sonrası basında çıkan haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Milletvekili Erol ‘Pist bakım ve onarım çalışmaları 30 bin öğrenciyi etkileyecek’

Elazığ Havalimanı'nın pist bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 01 Ekim tarihinden itibaren 45 gün süreyle uçuş trafiğine kapatılacağı öğrenildi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi (PM) Gürsel Erol yaşanacak mağduriyetler olacağını aktardı.

Başkan Şerifoğulları ‘Araç ve Yaya Trafiğinin Yoğun Olduğu Bölgeye Çözüm Olacak’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın mega projeleri arasında yer alan ve vatandaşlar tarafından takdir toplayan "Kent Meydanı Yer Altı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi"nde inşa çalışmaları hızla ilerliyor.

18. İmam Hatipliler Kurultayı Aksaray’da Yapıldı

18. İmam Hatipliler Kurultayı, 4-5 Eylül 2021 tarihinde Aksaray Üniversitesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Eğitimciler, akademisyenler ve STK temsilcilerinin katıldığı programda yılın şiarı “Adalet ve Merhametle” olarak açıklandı.

AK Parti’den Bağımlılıkla Mücadeleye Destek

Yeşilay Şubesi’nin düzenlediği “Sağlıklı Yaşam, Sağlıklı Gelecek” konferansı AK Parti Elazığ İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşti.

Başkan Or ‘İYİ Parti, İktidar Yürüyüşünü Sürdürüyor’

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, şehrin yatırımlardan yeteri kadar nasibini almadığını ifade ederek, iktidara geldikleri zaman ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

Vali Yırık ‘Vatana ve Millete Hayırlı Bir Nesil Yetişmesini Diliyorum’

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, yüz yüze eğitimin başlamasıyla ilgili açıklama yaparak, “Yeni eğitim öğretim yılının hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Türkiye bu kararları bekliyor!

Kabine bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanıyor. Kabine başta yüz yüze eğitim, salgınla mücadele, Afganistan’daki gelişmeler ve göçmenlerin durumu olmak üzere kritik başlıkları ele alacak.

Başkan Yıldırım ‘Öğrencilerimizin ve Öğretmenlerimizin Heyecanını Yürekten Paylaşıyorum’

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Turgay Aksoy Dert Yandı!

AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Turgay Aksoy, il genel meclisi toplantısında kanyonlarda geçen hafta yaşanan soruna değinerek, “Geçen hafta kötü bir hadise yaşandı. Kötü derken ilçe için, il için, turizm için yapılan işlerin ne kadar kötü olduğunu gördük” dedi.