Sabuncu, Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığı'na atandı

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde güven tazeleyen Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediye Başkan Yardımcılığında da değişiklik yaparak İrfan Ergüven'in yerine Mehmet Sabuncu'yu getirdi.

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

31 Mart Mahalli İdareler seçiminde Şahin Şerifoğulları güven tazeleyerek yeniden Elazığ Belediye Başkanı olmuştu.

Elazığ Belediyesi’nde Başkan Şahin Şerifoğları’nın talimatıyla belediye başkan yardımcılığı kadrosunda da görev değişikliği yapıldı.

İrfan Ergüven’in yerine İl Özel İdaresi Eski Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu’yu getirildi.

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sabuncu Perşembe günü görevine başlayacak.

MEHMET SABUNCU KİMDİR?

1970 Elazığ doğumlu olan Mehmet SABUNCU 1991 yılında K.T.Ü. Orman Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Aynı yıl Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünde mühendis olarak göreve başlayan Mehmet SABUNCU daha sonra sırasıyla 1993¬-1996 Sivas¬-Şerefiye 1996-1998 Nazilli¬-Yenice, 1998 - ¬2003 Elazığ-Karakoçan ve Merkez Şeflikleri görevlerinde bulundu.

2003 - ¬2006 yıllarında Elazığ İşletme Müdür Yardımcılığı görevini yaptıktan sonra 2006 yılından itibaren de Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü Silvikültür Şube Müdürlüğü görevini yürüttü.

Sabuncu, Ekim 2010’da Elazığ Orman Bölge Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte iken Nisan 2013’de Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü görevine atanandı.

Orman Genel Müdürlüğünde müfettiş olarak görev yapan Mehmet Sabuncu daha sonra Elazığ İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini yürütmüştü.
 
Sabuncu evli 2 çocuk babasıdır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN