SON DAKİKA

Gündem

Gündem Haberleri

Elazığ’a beşinci noter açılıyor

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Elazığ’da beşinci noter açılacak. 

Şavak Der üyeleri bir araya geldi 

Şavaklılar Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programında derneğin dünü bugünü ve yarını konuşuldu.  

TOBB Heyeti Kırgızistan’da Görüşmelerde Bulundu

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, ülkeyi ziyaret eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve aralarında Elazığ TSO Başkanı Asilhan Arslan’ın da bulunduğu heyeti kabul etti.

CHP Elazığ İl başkanlığı her hafta gençleri dinleyecek

CHP Elazığ İl başkanlığı haftanın bir günü İl başkanlığında "Gençlik Günü" düzenleyecek. 

Cumhuriyet Bayramı turnuvaları sona erdi

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Cumhuriyet Bayramı turnuvaları sona erdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolasıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz uhdesinde gerçekleştirilen Bocce Petank ve Muaythai turnuvaları düzenlenen ödül töreniyle sona erdi. 

AFAD Bin 749 personel alacak

AFAD Başkanlığı, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere sözleşmeli arama ve kurtarma teknisyeni ile personel alımı yapacak. 

Elazığ Havalimanı ne zaman açılacak?

AK Parti MKYK üyesi Elazığ Milletvekili Metin Bulut pist bakımı nedeni ile uçuşa kapatılan Elazığ Havalimanında incelemelerde bulundu. Milletvekili Bulut, ay sonunda uçuşların tekrar başlayacağını söyledi. 

Burhan Turan Başkanlığa Seçildi 

7. Olağan Genel Kurul toplantısını yapan Türk Enerji Sen Elazığ Şubesi’nde Burhan Buran başkanlığa seçildi. 

Teşekkürler Sayın Başkanım, uzun zamandır böyle güzel program takip etmedim

Uzun bir aradan sonra Yakup Kılıç Spor Salonu’nda oldukça güzel bir programı ilgiyle izleme imkanı yakaladım. En son takvim yaprakları 2013 yılı kasım ayını gösterdiğinde o salon böyle dolmuş ve üç bine yakın katılımcı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nu konferansını izlemişti.

AK Parti İnsan Hakları Başkanı Usta, STK Temsilcilerini Dinledi 

Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri ile bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İnsan Hakları Başkanı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, partisinin iktidarı ile birlikte insana insan olduğu için değer veren bir anlayışa geçildiğini söyledi. 

Cem evleriyle ilgili yeni düzenleme geliyor! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kabine toplantısında ülkemizin 58 ilindeki 1585 cem evi ziyaret edilerek hazırlanan kapsamlı bir çalışmayı da görüştük” dedi. Peki o yeni düzenlemede neler var?

Cumhuriyetimiz 98 Yaşında 

98 yıl önce tarihler bugünü gösterirken kuruldu Cumhuriyet… Zaferle sonuçlanan Kurtuluş Savaşı’nın ardından egemenlik; kayıtsız, şartsız milletin oldu. İşte o şanlı zafer, 98 yaşında.

Başkan Karahüseyinoğlu’ndan teşekkür

Elazığ Belediyesi ile ÖNDER İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘İmam Hatipliler Vefa Buluşması’ programı Yakup Kılıç Spor Salonu’nda yoğun bir katılımla gerçekleşti. Programa Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ eski Milletvekili Tahir Şaşmaz, ilçe ve belde belediye başkanları, kamu kurum kuruluş müdürleri, STK başkanları, İmam Hatip emektar öğretmenleri, İmam Hatip öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İl başkanı Duran 103 Yaşındaki Şahide nineyi ziyaret etti

CHP İl Başkanı Avukat Coşkun Çağlar Duran Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle 103 yaşındaki Şahide nineyi ziyaret etti.

Abdullahpaşa 4. Etap TOKİ’de Neler Oluyor?

Abdullahpaşa Mahallesi 4. Etap TOKİ konutlarının tamamlanmasına rağmen hak sahiplerine teslim edilmemesi vatandaşı sıkıntıya sokuyor.

Yemişlik 2. Etap Konutlarının Anahtarları Teslim Edilmeye Başladı 

Geçtiğimiz günlerde açıklanan yemişlik 2. Etap TOKİ konutlarının anahtar teslimlerine başlandı. Anahtar teslim programına katılan Vali Doktor Ömer Toraman ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da, vatandaşların mutluluğuna ortak oldu. 

Elazığ Belediyesi Şehir Genelindeki Menfez Ve Mazgalları Temizledi 

Elazığ Belediyesi, yağışlar sonrası meydana gelebilecek tıkanma, su birikintisi ve baskınlara karşı tedbir almaya devam ediyor.