Elazığspor Haberleri
SON DAKİKA

Elazığspor Haberleri

Play-Off tarihleri açıklandı

Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 3. Ligde Play-Off müsabakalarının oynanacağı tarihleri açıkladı

Muhtar Adayı Altaş’tan taraftara jest

Kültür Mahallesi'nin Muhtar Adayı Gazeteci – Yazar Gülşah Altaş, mahalle sakinlerine Elazığspor-Kelkit Hürriyetspor Maçı için ücretsiz bilet vereceğini açıkladı…

FİFA Elazığspor Kulübüne transfer yasağı getirdi! 

FIFA, Trendyol Süper Lig'de mücadele eden Yukatel Adana Demirspor, Bitexen Antalyaspor, Corendon Alanyaspor, Atakaş Hatayspor, MKE Ankaragücü, Mondihome Kayserispor'a 3'er, Yılport Samsunspor'a ise 2 dönem transfer yasağı getirdi. 

Elazığspor ve Kelkitspor’un cezası belli oldu 

Olaylı Kelkitspor – Elazığspor maçının cezaları PFDK tarafından belli oldu. 

Elazığ, Vatanına sevdalı bir şehirdir

Elazığ Medya, İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Başkanı Erhan Bahçeci, Elazığspor taraftarlarının Kelkit Hürriyetspor deplasmanında maruz kaldığı olaylar ile ilgili bir kınama mesajı yayımladı.

Açıkkapı: İçişleri Bakanımıza konuyu bildirdik 

Olaylı Kelkit Hürriyetspor - Elazığspor maçı sonrası AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

Milletvekili Işıkver: Elazığ halkı sahipsiz değildir 

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Elazığsporlu taraftarların, Kelkit Hürriyetspor deplasmanında yaşadığı kötü olaylar ile ilgili taraftarlar ve kolluk kuvvetleri hakkında suç duyurusunda bulundu. 

Elazığlılara yapılan hakaretlere il yöneticileri sessiz kalmadı 

Elazığsporlu taraftarların Kelkit Hürriyetspor deplasmanında maruz kaldığı saldırı, şehir genelinde büyük tepkilere neden oldu. Sosyal medya hesaplarından yayımlanan video, şehirdeki birçok ismin tepkisini çekti. 

ELAZIĞSPOR’DAN PROF. DR. YASEMİN AÇIK’A TEŞEKKÜR 

Kısa adı ELİKAD olan Elazığ İş Kadınları Derneği Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, bordo beyazlı takımımızın Karşıyaka ile oynayacağı müsabakanın konaklama giderlerini üstlendi. Elazığspor kulübü, Prof. Dr. Açık’a vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. 

Elazığspor’da Alaattin Tutaş ile yollar ayrıldı  

ES Elazığspor sportif ve teknik direktörlük görevlerinde bulunan Alaattin Tutaş ve ekibiyle sözleşmeleri dolduğu için yollar ayrıldı. 

Tribünlerden Işıkver’e sevgi seli 

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver Es Elazığspor-Karaköprü Belediye Spor Maçını Elazığspor taraftarları ile izledi. 

Yıldırım ve Milletvekili Adaylarından Stadyum Açıklaması

AK Parti Hükümetinin Elazığ’da yeni bir projesi daha tamamlanarak hizmete sunuldu. Avrupa standartlarında inşa edilen Yeni Stadyum, Elazığspor’un Karaköprü Belediyesiyle bugün oynadığı karşılaşma ile hizmete açıldı. 

Açıkkapı’dan Stadyum açıklaması!

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, yapımı tamamlanan ve Pazar günü ilk maçın oynanacağı Yeni Elazığ Stadyumu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Yapımında büyük emek ve gayret sarf ettiğim stadın tamamlanmış olması mutluk verici. Şehrimize ve Elazığspor’umuza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. 

Milletvekili Adayı Işıkver’den Elazığspor taraftarına 18 bin 500 bilet desteği

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Bordo-Beyazlı temsilcimiz ES Elazığspor’un 07 Mayıs 2023 Pazar günü Elazığ’da karşılaşacağı Karaköprü Belediye SK karşılaşması için Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver 18 bin 500 bilet alarak tüm taraftarları Bordo-Beyazlı takımımızı desteklemeye davet etti…

Elazığspor Taraftarlarından Prof. Dr. Yasemin Açık’a teşekkür açıklaması

Elazığsporlu taraftarlar Şile Yıldızspor maçı öncesi ve bundan önceki desteklerinden dolayı Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a “Teşekkürler Elazığ’ın Ablası” diyerek teşekkür mesajı yayımladılar.

Hacettepe Deplasman Giderleri Işıkver’den

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Bordo-Beyazlı temsilcimiz ES Elazığspor’un 29 Nisan Cumartesi günü Hacettepe deplasman giderleri Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver tarafından karşılanacak…

Taraftarlar, Prof. Dr. Yasemin Açık’ı bağrına bastı 

Elazığspor-Şile Yıldızspor maçının tüm biletlerini satın alarak taraftarlara jest yapan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, karşılaşmayı taraftarların arasında izlerken, maç sonu ise galibiyet primini üstlenerek futbolculara da jest yaptı. 

Elazığspor’dan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’a teşekkür 

Elazığspor Kulübü, pazar günü oynanacak Şile Yıldızspor maçının tüm biletlerini satın alarak taraftarlara jest yapan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Yasemin Açık’a teşekkür etti. 

Prof. Dr. Açık'tan Elazığspor taraftarlarına büyük jest 

Her zaman Elazığspor’un yanında yer alan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’tan Elazığspor taraftarlarına büyük jest geldi. Prof. Dr. Yasemin Açık Pazar günü oynanacak olan Elazığspor - Şile Yıldızspor maçı için 2.500 adet bilet alarak taraftarla ücretsiz olarak dağıtacak. 

Elazığspor: Devletimizin ve milletimizin yanındayız 

Elazığspor Kulübü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Çirkin ve bir o kadar da ahlaksız siyaset yapanları kınıyoruz" dedi. 

Elazığspor lige devam etme kararı aldı 

Türkiye futbol federasyonu, temsilcilerimiz Elazığspor ve 23 Elazığ FKB’nin da yer aldığı 3. Liglerde maç programını açıkladı. Bu programa göre, temsilcilerimizin ligden çekilme başvuruları da TFF tarafından kabul edilmemiş oldu. 

Raife babaannenin çağrısına Başkan Şerifoğulları kulak verdi 

Yöresel şivesiyle Elazığlı fenomen Raife Babaanne’nin Elazığspor için yaptığı çağrıya Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları kulak verdi. Başkan Şerifoğulları Elazığspor’a 200 adet kombine bilet alarak destek oldu. 

ES Elazığspor’da transfer tahtası açıldı

ES Elazığspor’da, 1 yıldır kapalı olan transfer tahtası yapılan girişimler sonucu açıldı.

Ömer Faruk Gökçe hayatını kaybetti 

Elazığspor’un ve Türk Futbolunun Önemli Eski Futbolcularından ve Teknik Adamlarından Ömer Faruk Gökçe vefat etti. 

Başkan Şerifoğulları ünlü sanatçı Sefo’yu ağırladı 

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ünlü rap sanatçı Sefo’yu makamında ağırlayarak Elazığspor forması hediye etti. 

ES Elazığspor Kulübü’nden Prof Açık’a teşekkür

Elazığspor Kulübü Karşıyaka maçının konaklama giderlerini karşılayan ELİKAD Başkanı, İş İnsanı Prof. Dr. Yasemin Açık’a teşekkür etti. 

Elazığspor seçimli genel kurul yapıyor 

Elazığspor Kulübü’nün olağanüstü seçimli genel kurulu salı günü yapılacak. Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde saat 17:30’da gerçekleşmesi planlanan genel kurul, çoğunluk sağlanmaması halinde 17 Ağustos’ta yapılacak. 

Elazığspor’un isim sponsoru belli oldu 

Elazığspor yaptığı isim sponsorluğu sonucunda yeni sezona, “Entegre Solar Elazığspor” ismiyle devam edecek. 

Başkan Yılmaz Elazığspor’a prim sözünü tuttu

Yurtbaşı Belediye Başkanı Yasin Yılmaz, Elazığspor’a prim sözünü tutarak Elazığspor’un hesabına ödemeyi gerçekleştirdi. 

Başkan Şerifoğulları’nın Elazığspor aşkı tescillendi

Elazığspor’un Fatsa Belediyespor karşılaşması sonrası ligde kalması Elazığ kamuoyunda büyük sevinç uyandırdı. Birilerinin küme düşeceği gözüyle baktığı Elazığspor ligde kalarak taraftara büyük bir coşku yaşattı.