Prof. Dr. Açık'tan Elazığspor taraftarlarına büyük jest 

Her zaman Elazığspor'un yanında yer alan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık'tan Elazığspor taraftarlarına büyük jest geldi. Prof. Dr. Yasemin Açık Pazar günü oynanacak olan Elazığspor - Şile Yıldızspor maçı için 2.500 adet bilet alarak taraftarla ücretsiz olarak dağıtacak. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığspor’un her zaman yanında yer alan, Elazığspor’a sürekli maddi ve manevi destekte bulunan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık’tan Elazığspor’a bir destek daha geldi. Elazığspor’da Pazar günü oynanacak Şile Yıldızspor maçı öncesinde Prof. Dr. Yasemin Açık taraftarlara önemli bir jest yaptı. Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık, önemli karşılaşma öncesinde taraftarların stadyumda coşkulu bir şekilde Elazığspor’a destek vermeleri için önemli bir adım attı. 

PROF. DR. AÇIK’TAN 2.500 ADET BİLET 

Bağımsız Aday Prof. Dr. Yasemin Açık, Elazığspor Şile Yıldızspor karşılaşması için 2 bin 500 adet bilet satın aldı. Prof. Dr. Yasemin Açık, bu biletleri Elazığspor’lu taraftarlara ücretsiz olarak dağıtacak. Her fırsatta Elazığspor’a sürekli maddi destek sağlayan Prof. Dr. Yasemin Açık’ın bu desteği de spor camiasında memnuniyetle karşılandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN