Açıkkapı: İçişleri Bakanımıza konuyu bildirdik 

Olaylı Kelkit Hürriyetspor - Elazığspor maçı sonrası AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Elazığsporlu taraftarların, Kelkit Hürriyetspor deplasmanında yaşadığı olaya tepkiler çığ gibi büyüyor. 90 dakika boyunca Kelkitliler tarafından kötü tezahüratlara maruz kalan, taş yiyen ve yetmezmiş gibi emniyet güçleri tarafından orantısız güç kullanılan taraftarlarımıza şehir topyekün destek veriyor. AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile bir görüşme gerçekleştirdi. 

Açıkkapı görüşmeye ilişkin yaptığı paylaşımda, “Dün Kelkitspor-Elazığspor maçında yaşanan talihsiz olaylar sonrası dün gece İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya bey ile temas kurarak konunun hassasiyeti tarafımdan dile getirilmiştir. İçişleri Bakanımız da konuyla alakalı olarak hassasiyetle gerekli tüm tahkikatları başlatmıştır. Varsa ihmal, kasıt tüm boyutlarıyla ortaya çıkarılacaktır. Şehrimiz sükûnetini koruyarak, taraftarımızı, hemşehrilerimizi provake etmek isteyenlere bugüne kadar fırsat vermedi, bundan sonra da bu fırsatı vermeyecektir. Sağduyu sahibi bir şehir olarak, haksızlıklara sessiz kalmayacak, kasıt varsa, ihmal varsa sonuna kadar takipçisi olacağız. Devletimiz var olsun” ifadelerini kullandı.

Açıkkapı: İçişleri Bakanımıza konuyu bildirdik 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN