Elazığspor'dan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık'a teşekkür 

Elazığspor Kulübü, pazar günü oynanacak Şile Yıldızspor maçının tüm biletlerini satın alarak taraftarlara jest yapan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Yasemin Açık'a teşekkür etti. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Elazığ’dan bağımsız milletvekili adayı olan Prof. Dr. Yasemin Açık, gerek yer aldığı Elazığspor yönetimlerinde, gerekse de yer almadığı her dönemde de bordo beyazlı kulübümüze maddi olarak önemli katkılarda bulunmuştu. Yapmış olduğu maddi destekleri her zaman kamuoyu ve Elazığspor tarafından takdirle karşılanan Prof. Dr. Yasemin Açık, Milletvekili Adayı olduktan sonra da bu desteklerine devam ediyor. 

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde Elazığ’dan bağımsız milletvekili adayı olan Prof. Dr. Yasemin Açık, Pazar günü oynanacak Elazığspor-Şile Yıldızspor maçının tüm biletlerini satın alarak Elazığspor taraftarına jest yaptı. Taraftara yaptığı jestin yanı sıra aldığı toplu biletlerle bordo beyazlı kulübe de maddi olarak destek sağlayan Elazığ Bağımsız Milletvekili adayı Prof. Dr. Yasemin Açık için bordo beyazlı kulübümüz bir teşekkür mesajı yayınladı. 

Elazığspor'dan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık'a teşekkür 

ELAZIĞSPOR KULÜBÜ: “PROF. DR. YASEMİN AÇIK’A TEŞEKKÜR EDERİZ” 

Elazığspor Kulübü’nden yapılan teşekkür mesajında; “23 Nisan Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Şile Yıldızspor müsabakasının biletleri Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Sayın Prof. Dr. Yasemin Açık tarafından satın alınmıştır. Müsabakanın biletlerini maç öncesi stadyum kapı girişlerinden temin edebilirsiniz. Taraftarımıza yapılan bu jestten dolayı Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Sayın Prof. Dr. Yasemin Açık’a teşekkür ederiz” denildi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN