Elazığspor ve Kelkitspor'un cezası belli oldu 

Olaylı Kelkitspor – Elazığspor maçının cezaları PFDK tarafından belli oldu. 

PAYLAŞ
Elazığ Detay Haber - Gülşah Altaş

Hafta sonu Kelkit Hürriyetspor – 3Gen Elazığspor karşılaşmasında yaşanan olaylar Elazığ’da infiale neden olmuş Elazığ tek yürek olarak yaşanan olayları kınamıştı. Olaylı maçın faturası da her iki takım için belli oldu. 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından açıklanan karar sonucunda Elazığspor’a 21 bin TL  para cezası, Kelkitspor’a ise 40 bin TL para cezası ve ihtar verildi. 

TFF tarafından yapılan açıklama ise şöyle: 
ELAZIĞSPOR’UN CEZASI: 3GEN HOLDİNG ELAZIĞSPOR Kulübünün, 12.11.2023 tarihinde oynanan KELKİT HÜRRİYET SPOR KULÜBÜ–3GEN HOLDİNG ELAZIĞSPOR TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 21.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, KELKİT HÜRRİYET SPOR’UN CEZASI: KELKİT HÜRRİYET SPOR Kulübünün, 12.11.2023 tarihinde oynanan KELKİT HÜRRİYET SPOR KULÜBÜ–3GEN HOLDİNG ELAZIĞSPOR TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada KELKİT HÜRRİYET SPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 28.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada KELKİT HÜRRİYET SPOR Kulübünün, rakip kulüp seyircisine kendi seyircisine uyguladığı en düşük bilet fiyatının %30’undan fazla fiyat uygulanarak satılmasından dolayı FDT’nin 49/2. maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 12.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN